about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس امنیتی هلند، رژیم صهیونیستی را به دلیل انتشار اطلاعات نادرست و فشار دیوان کیفری بین‌المللی، تهدیدی برای امنیت ملی معرفی کرد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ برای اولین بار، هلند رژیم صهیونیستی را به عنوان تهدیدی بالقوه برای امنیت ملی معرفی کرد. این نامگذاری به عنوان بخشی از گزارش جدیدی منتشر شد که توسط هماهنگ‌کننده ملی امنیت و مبارزه با تروریسم هلند (NCTV)، آژانس ارشد مبارزه با تروریسم و امنیت این کشور، صورت می‌گیرد.

این گزارش با عنوان «ارزیابی تهدیدات از سوی هکرهای دولتی»، تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و فرآیندهای سیاسی هلند از طریق کمپین‌های اطلاعات نادرست را برجسته می‌کند.

به گفته هماهنگ‌کننده ملی امنیت و مبارزه با تروریسم هلند، این تلاش‌ها شامل انتشار اطلاعات گمراه‌کننده و تاکتیک‌های لابی‌گری پنهانی با هدف شکل‌دهی به برداشت‌ها و تصمیمات در جامعه هلند است.

یکی از موارد قابل توجه ذکر شده در این گزارش، سندی است که در سال ۲۰۲۳ توسط یک وزارتخانه دولتی رژیم صهیونیستی از طریق کانال‌های غیررسمی به روزنامه‌نگاران و سیاستمداران هلندی توزیع شده است.

طبق گزارش‌ها، این سند حاوی اطلاعات شخصی مزاحم و نامناسب در مورد شهروندان هلندی بوده است. این اتفاق در شرایطی رخ داده که تنش‌های پیرامون تجمع هواداران باشگاه فوتبال اسرائیلی مکابی تل‌آویو (Maccabi Tel Aviv) در آمستردام افزایش یافته است. علاوه بر این عملیات‌های نفوذ، هماهنگ‌کننده ملی امنیت و مبارزه با تروریسم هلند نسبت به افزایش تهدیدهای رژیم صهیونیستی و ایالات متحده علیه دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) که مقر آن در لاهه است، ابراز نگرانی کرد.

این گزارش هشدار داد که چنین کمپین‌های فشاری می‌تواند در استقلال دادگاه اختلال ایجاد و عملکردهای قضایی آن را تضعیف کند. هلند، به عنوان کشور میزبان دادگاه کیفری بین‌المللی و چندین نهاد حقوقی بین‌المللی کلیدی دیگر، آنچه را که این گزارش مسئولیت ویژه برای محافظت از این نهادها در برابر ارعاب و دستکاری خارجی می‌نامد، بر عهده دارد.

درحالی‌که گزارش‌های قبلی هماهنگ‌کننده ملی امنیت و مبارزه با تروریسم هلند نگرانی خود را در مورد جاسوس‌افزارها و فناوری‌های نظارتی اسرائیل ابراز کرده بودند، این سند جدید از ذکر مستقیم نام رژیم صهیونیستی در بخش جاسوسی خودداری می‌کند. این حذف با توجه به گزارش‌های گذشته در مورد ابزارهای اطلاعات سایبری اسرائیل که گفته می‌شود علیه اهداف هلندی استفاده شده‌اند، قابل توجه است.

این گزارش در پی تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی در نوامبر 2024 برای صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت (Yoav Gallant)، وزیر دفاع سابق، منتشر شده که به جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت انجام شده در طول جنگ مداوم اسرائیل علیه غزه اشاره می‌کند.

این اقدام، بررسی دقیق فعالیت‌های دیپلماتیک و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی خارج از اراضی اشغالی، به ویژه در کشورهای میزبان نهادهای حقوقی بین‌المللی، را تشدید کرده است.

کارشناسان معتقدند که ارزیابی اخیر نشان‌دهنده تغییر قابل توجهی در گزارش‌های اطلاعاتی هلند است و شاید پیامدهای گسترده‌تری برای سیاست امنیتی اروپا در مورد رفتار رژیم صهیونیستی در عرصه بین‌المللی داشته باشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/05/25 - 12:45- هوش مصنوعي

افزایش ۵۶ درصدی حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

بر اساس گزارش سال ۲۰۲۶ شرکت آی بی ام درباره هزینه سرقت داده‌ها، حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی طی یک سال گذشته ۵۶ درصد افزایش یافته است.

افزایش
1405/05/25 - 12:39- جرم سایبری

افزایش ۷.۵ درصدی حملات سایبری کره شمالی، چین و روسیه

حملات سایبری سازمان‌یافته از سوی گروه‌های هکری وابسته به دولت‌های کره شمالی، چین و روسیه در نیمه نخست سال ۲۰۲۶ نسبت به شش ماه قبل ۷.۵ درصد افزایش یافته است.

تلاش
1405/05/25 - 12:31- اروپا

تلاش روسیه برای بی‌ثبات‌سازی مولداوی

بر اساس تحقیقی که روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر کرده است، روسیه با اجرای یک عملیات گسترده، تلاش کرده روند انتخابات مولداوی را مختل کرده، مسیر این کشور به سوی اتحادیه اروپا را متوقف و دولت «مایا ساندو» رئیس‌جمهور غرب‌گرای مولداوی را تضعیف کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.