about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

ستار هاشمی از اصلاح فرآیندها، بهره‌گیری از فناوری و توانمندسازی افراد به‌طور همزمان به عنوان ارکان موفقیت پروژه دولت هوشمند یاد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان برنامه و بودجه، به تشریح پروژه‌های پیشران وزارت ارتباطات در زمینه دولت هوشمند پرداخت و بر اهمیت اجرایی شدن این پروژه ها تأکید کرد.

هاشمی گفت: دولت هوشمند یکی از پروژه‌های کلیدی و امیدبخشی است که وزارت ارتباطات آن را تعریف کرده و خود را مقید به انجام آن می‌داند. این تفاهم‌نامه به معنای آغاز اقدامات اجرایی در این زمینه است.

سه مولفه کلیدی برای تحقق دولت هوشمند

وزیر ارتباطات تاکید کرد: برای تحقق دولت هوشمند، باید سه مولفه کلیدی اصلاح فرآیندها، استفاده از فناوری و توانمندسازی افراد به‌طور ویژه مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: در ابتدا، فرآیند‌ها باید اصلاح شوند و این اصلاحات در نحوه اداره امور باید به‌طور ویژه مد نظر قرار گیرد. این بخش در حوزه اختیارات و مأموریت‌های سازمان اداری و استخدامی کشور است.

 هاشمی همچنین به لزوم توجه به فناوری به‌عنوان یکی دیگر از ارکان مهم دولت هوشمند اشاره و تاکید کرد که باید افراد توانمند نیز در رأس این زیست‌بوم قرار گیرند تا روند اجرایی با موفقیت پیش برود.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: ما باید هر سه بخش فرآیند، فناوری و افراد را به‌طور همزمان و هماهنگ در نظر بگیریم. در گذشته شاهد این بودیم که به‌دلیل نگاه‌های متفاوت میان حوزه‌های فرآیند و فناوری، پروژه‌ها به شتاب مورد انتظار نرسیده‌اند. اما با همفکری و همکاری با دکتر رفیع‌زاده، تصمیم گرفته‌ایم که با انعقاد این تفاهم‌نامه، گام بلندی در این مسیر برداریم.

اهمیت مشارکت بخش خصوصی در پروژه دولت هوشمند

ستار هاشمی در ادامه به نقش بخش خصوصی در پیشبرد این پروژه اشاره کرد و گفت: ما امیدواریم که با همکاری بخش خصوصی، پروژه‌های دولت الکترونیک و دولت هوشمند به شتاب بیشتری برسند و به اهداف خود دست یابند.

او با اشاره به چالش‌های پیشین در راه‌اندازی دولت هوشمند، اظهار داشت: با وجود تلاش‌هایی که در گذشته انجام شده، دولت هوشمند به‌طور کامل در زندگی مردم تأثیرگذار نبوده است. هدف ما از اجرایی کردن این تفاهم‌نامه، بهبود کیفیت زندگی مردم و کاهش فساد از طریق شفافیت است.

هاشمی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور نیز در جلسه اخیر تأکید کردند که حکمرانی باید محور این پروژه باشد. اگر داده‌های مناسب برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری وجود نداشته باشد، نمی‌توان انتظار نتیجه مطلوب داشت. در این راستا، دولت هوشمند می‌تواند دسترسی به داده‌های قابل‌اتکا را فراهم کند و فرآیند‌های تصمیم‌گیری را بهبود بخشد. این تفاهم‌نامه، امیدواری‌ها را برای گسترش دولت الکترونیک و دولت هوشمند در کشور افزایش می‌دهد و می‌تواند به افزایش شفافیت و بهبود حکمرانی منجر شود.

وزیر ارتباطات به اهمیت مشارکت بخش خصوصی در تحقق دولت هوشمند اشاره کرد و گفت: یکی از اولویت‌های ما در این پروژه، استفاده از ظرفیت یکی از اپراتور‌های برتر کشور است. این تصمیم بر اساس تجربیات موفق این اپراتور در توسعه سکو‌های خدماتی به مردم و کسب رضایت نسبی از این خدمات گرفته شده است.

هاشمی تاکید کرد که این همکاری با اتکا به توانمندی‌های داخلی و تجربه‌های بین‌المللی انجام می‌شود و هدف آن تسریع در پیشبرد این مسیر و فراهم آوردن نتایج ملموس برای مردم است. امیدواریم که با مشارکت بخش خصوصی، خدمات دولت هوشمند به‌زودی به ثمر برسد و مردم نتایج آن را در زندگی روزمره خود احساس کنند.

رصد کیفیت خدمات و بازخورد مردم

وی همچنین به مشارکت مردم در ارزیابی خدمات دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ما شاهد پنجره واحد خدمات دولت هوشمند هستیم که خدمات مختلف را به‌صورت یکپارچه به مردم ارائه می‌دهد. اما نکته مهم این است که در حال حاضر، مردم نمی‌توانند به راحتی کیفیت خدماتی که از دستگاه‌های مختلف دریافت می‌کنند را ارزیابی کنند.»

وزیر ارتباطات توضیح داد که در پنجره واحد، مردم به خدمات دستگاه‌های مختلف بدون نیاز به احراز هویت مجدد دسترسی پیدا می‌کنند، اما هنوز بازخورد دقیقی از کیفیت خدمات ارائه شده در دست نیست. به همین دلیل، وی بر لزوم رصد لحظه‌ای کیفیت خدمات توسط دستگاه‌ها و دریافت بازخورد مستقیم از مردم تاکید کرد.

هاشمی افزود: امیدواریم با طراحی جدید این نقیصه‌ها را در اسرع وقت حل کنیم و پیش ببریم. البته می‌دانیم که مسیر پیش رو به شدت دشوار است، چرا که دستگاه‌های مختلف، سامانه‌های متعدد و مدل‌های داده مختلف این فرآیند را پیچیده‌تر کرده‌اند.

وزیر ارتباطات گفت که علی‌رغم این چالش‌ها، وزارت ارتباطات مصمم است تا پروژه دولت هوشمند را به موفقیت برساند و به ارتقای کیفیت زندگی مردم و افزایش شفافیت در ارائه خدمات دولتی کمک کند.

ستار هاشمی،  ضمن تاکید بر گام‌های امیدبخش در مسیر پروژه دولت هوشمند، گفت که این پروژه با علم و آگاهی پیش می‌رود و هدف آن تحقق رضایت مردم است.

 وی افزود: امیدواریم که این مسیر با سرعت مناسب طی شود و نتایج آن در زندگی مردم ملموس باشد.

معرفی دستیار هوشمند، با هدف کاهش سردرگمی‌ها در استفاده از خدمات مجازی

وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت طراحی و معرفی دستیار هوشمند خدمات دولت، تاکید کرد: این دستیار می‌تواند به شدت به مردم کمک کند و به سردرگمی‌هایی که در حال حاضر در دریافت خدمات دولتی با آن مواجه هستند، پایان دهد. یکی از مشکلات اصلی در حال حاضر، وجود سامانه‌های جزیره‌ای در دستگاه‌های مختلف است که باعث سردرگمی مردم در دریافت خدمات می‌شود. با این نگاه یکپارچه و همگرا، امیدواریم که بتوانیم خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهیم و سطح رضایت آنها را افزایش دهیم.

وزیر ارتباطات به سامانه فواد و سامانه ۱۲۸ نیز اشاره کرد و اظهار داشت که این سامانه‌ها باید با تدابیر لازم بهبود یابند.

او همچنین با اشاره به اهمیت فوریت‌های پلیس و حوزه سلامت، بر ضرورت داشتن فوریت‌های نظام اداری تاکید کرد و افزود که این امور باید در قالب یک سامانه واحد و با طراحی یکپارچه به اجرا درآیند.

هاشمی در ادامه با اشاره به برنامه هفتم، مطرح کرد: تمامی دستگاه‌ها باید برنامه‌های تحول دیجیتال خود را با همکاری بخش خصوصی تدوین و تصویب کنند. ما در وزارت ارتباطات و سازمان اداری و استخدامی کشور آماده‌ایم تا این روند را تسهیل و تسریع کنیم تا دولت هوشمند با سرعت مناسب به اهداف خود دست یابد.

وزیر ارتباطات تاکید کرد که اقدامات اجرایی دولت هوشمند آغاز شده است.

هاشمی اظهار داشت: ما معطل امضای تفاهم‌نامه نمانده‌ایم و به زودی نتیجه اقدامات را به مردم گزارش خواهیم داد.

موضوع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.