مجازات جدید در راستای تبلیغات کلاهبرداری در تایوان
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان، به گفته وزیر امور دیجیتال تایوان، این کشور قصد دارد به دلیل عدم اجرای تأیید نام واقعی در تبلیغات فیسبوک، مجازاتهایی را برای شرکت مِتا اعمال کند. این اقدام پس از جلسه اخیر با نیروی انتظامی و نگرانیهای فزاینده در مورد ضررهای مرتبط با کلاهبرداری انجام شد.
قربانیان تایوانی روزانه ۴۰۰ میلیون دلار تایوان (۱۳ میلیون دلار آمریکا) را به دلیل کلاهبرداری از دست میدهند که ۷۰ درصد از این ضررها به فیسبوک مربوط میشود. فیسبوک به مدت دو سال پلتفرم برتر مرتبط با کلاهبرداری بوده است و بیش از ۶۰ درصد از کاربران گزارش دادهاند که در معرض محتوای کلاهبرداری قرار گرفتهاند.
از آوریل ۲۰۲۳ تا سپتامبر ۲۰۲۴، نزدیک به ۵۹ هزار آگهی کلاهبرداری در فیسبوک و گوگل پیدا شد. یکی از گروههای فیسبوک در شهر چیای، با ۴۱۰ هزار عضو، پس از گرفتار شدن در تبلیغات شغلی جعلی روزانه، حذف شد.
وزیر امور دیجیتال تایوان، هوانگ ین - نان، شرکت متا را بهعنوان پلتفرم مشکلساز معرفی کرد و گفت:
۶۰ تا ۷۰ درصد از کلاهبرداریهای مالی از تبلیغات فیسبوک ناشی میشود. پلیس از ماه مه ۱۵ پرونده را به وزارتخانه ارجاع داده است، اما تنها دو مورد به دلیل اطلاعات ناقص تبلیغکننده منجر به جریمه شده است.
هونگ مونگ - کای، قانونگذار، از تأخیر در اجرای قانون انتقاد و خاطرنشان کرد که قوانین جدید ضد کلاهبرداری در ماه فوریه به اجرا درآمدند، اما اقدامات فقط در ماه مه آغاز شد. هوانگ از این روند دفاع کرد و اظهار داشت که پلتفرمها معمولاً از درخواستهای حذف و قوانین نام واقعی پیروی میکنند.
طبق قانون فعلی، تبلیغات کلاهبرداری باید ظرف ۲۴ ساعت پس از گزارش حذف شوند. این وزارتخانه اخیراً از هوش مصنوعی برای شناسایی و حذف تقریباً ۱۰۰ هزار تبلیغ کلاهبرداری استفاده کرده است.
مقامات اکنون در حال برنامهریزی جلسات حضوری با شرکت مِتا هستند تا خواستار نظارت قویتر بر تبلیغات شوند.
معاون وزیر کشور، ما شی - یوان، از پلتفرمهایی مانند فیسبوک و لاین خواست تا غربالگری تبلیغات را بهبود بخشند و تأکید کرد که نیروی انتظامی بهتنهایی نمیتواند حجم محتوای آنلاین را مدیریت کند.