کلاهبرداری توسط هوش مصنوعی با تصاویر کودکان یتیم
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مقامات کامبوج به مردم در مورد افزایش کلاهبرداریهای آنلاین با استفاده از تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی برای فریب اهداکنندگان مالی هشدار دادهاند.
این کلاهبرداریها اغلب صحنههای ساختگی از کودکان یتیم یا خانوادههای داغدار را نشان میدهند که کدهای QR برای جمعآوری پول به آنها متصل است.
یک حساب کاربری فیسبوک به نام «خمر خمر» در تحقیقات اداره مبارزه با جرایم سایبری به دلیل انتشار داستانهای دروغین و تصاویر جعلی عمیق برای درخواست کمکهای خیریه معرفی شد.
این موارد شامل ادعاهایی مبنی بر ناتوانی همسر در تهیه تابوت و تلاشهای دروغین برای جمعآوری کمکهای مالی در نزدیکی مرز تایلند بود.
اداره مبارزه با جرایم سایبری تأیید کرد که تصاویر واقعگرایانه تولید شده توسط هوش مصنوعی برای دستکاری احساسات و جذب کمکهای مالی طراحی شدهاند.
مقامات کامبوجی تحقیقات را ادامه میدهند و قول دادهاند که در صورت تأیید شواهد فعالیت مجرمانه، اقدامات قانونی را انجام دهند.
مقامات به مردم هشدار میدهند که قبل از کمک مالی، از صحت اطلاعات جمعآوریکنندگان کمکهای مالی اطمینان حاصل کنند تا از کلاهبرداری مبتنی بر هوش مصنوعی جلوگیری شود.
درحالیکه توانایی هوش مصنوعی در ایجاد محتوای واقعگرایانه کاربردهای زیادی دارد، در صورت سوءاستفاده، در را به روی اشکال خطرناک کلاهبرداری و اطلاعات نادرست نیز باز میکند.