about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

گوگل، قیمت نرم‌افزارهای تجاری خود را برای سازمان‌های فدرال ایالات متحده کاهش داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، گوگل تخفیف‌های چشمگیری برای بسته برنامه‌های تجاری خود به سازمان‌های فدرال ایالات متحده ارائه خواهد داد، زیرا این شرکت به دنبال بهره‌برداری از فشار دولت ترامپ برای کاهش هزینه‌ها و کاهش تسلط طولانی‌مدت مایکروسافت بر بازار نرم‌افزارهای دولتی است.

این اقدام در بحبوحه تلاش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای به‌حداقل‌رساندن هزینه‌های فدرال از طریق وزارت کارآمدی دولت (DOGE) ایلان ماسک، صورت می‌گیرد که در تلاش برای لغو قراردادها و کوچک‌کردن آژانس‌ها است.

گوگل اعلام کرد که تخفیف ۷۱ درصدی به‌عنوان بخشی از توافق با اداره خدمات عمومی ایالات متحده (GSA) می‌تواند در صورت‌پذیرش در سطح دولت، تا ۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی در هزینه برای سازمان‌های فدرال ایجاد کند.

اداره خدمات عمومی (GSA) که مدیریت املاک و خدمات فدرال را بر عهده دارد، از اولین سازمان‌هایی بود که هدف تعدیل‌نیرو از سوی وزارت کارآمدی دولت آمریکا قرار گرفت. 

اداره خدمات عمومی (GSA) اعلام کرد: 

توافق‌نامه وُرک اِسپیس، گامی روبه‌جلو در همکاری این اداره با گوگل و سایر شرکت‌ها جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها برای دولت فدرال است.

این تخفیف‌ها که تا 30 سپتامبر معتبر هستند، می‌توانند به گوگل کمک کنند تا جایگاه خود را در قراردادهای دولتی که تحت سلطه مایکروسافت هستند، محکم‌تر کند.

سهم مایکروسافت از بازار نرم‌افزارهای دولتی ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ حدود ۸۵ درصد تخمین زده شده است.

گوگل در تلاش است تا با افزودن مجموعه‌ای از ویژگی‌های هوش مصنوعی که توسط مدل زبانی بزرگ خود، جمینای (Gemini)، پشتیبانی می‌شوند، پیشنهادهای خود را تقویت کند، زیرا این شرکت برای به‌دست‌آوردن سهم بیشتری از بودجه‌های مصرفی، سازمانی و دولتی با مایکروسافت رقابت می‌کند.  

منبع:

تازه ترین ها
سرقت
1404/08/13 - 07:13- امنیت وب

سرقت 100 میلیون دلار با سوءاستفاده از پروتکل دیفای بَلِنسِر

هکرها بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در سوءاستفاده از پروتکل دیفای بَلِنسِر به سرقت بردند و شرکت در حال ارزیابی حادثه است.

کاهش
1404/08/13 - 06:45- آسیا

کاهش 90 درصدی سود عملیاتی شرکت مخابراتی کره جنوبی به دلیل نقض داده

هزینه‌های نقض داده‌ها منجر به کاهش ۹۰ درصدی سود عملیاتی در غول مخابراتی کره جنوبی به نام «SK Telecom» شد.

قانون
1404/08/12 - 19:59- آسیا

قانون جدید سنگاپور برای کمک به قربانیان آزار سایبری

سنگاپور قانون جدیدی را برای کمک به قربانیان آزار و اذیت سایبری از طریق 13 اقدام معرفی کرد.