about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

سازمان جاسوسی بریتانیا هشدار داد که افزایش هوش مصنوعی منجر به افزایش حملات سایبری خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس جاسوسی بریتانیا (GCHQ) هشدار داد که توسعه سریع ابزارهای جدید هوش مصنوعی (AI) منجر به افزایش حملات سایبری و کاهش موانع ورود هکرهای کمتر پیشرفته برای آسیب دیجیتالی خواهد شد.

مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC) به عنوان بخشی از GCHQ، در گزارشی ادعا کرد که موانع ورودی کمتر احتمالاً به افزایش جهانی حملات باج‌افزاری کمک می‌کند، به طوری که مجرمان سیستم‌های رایانه‌ای را برای باج دیجیتال رمزگذاری می‌کنند.

هوش مصنوعی تقریباً به طور قطع حجم و تأثیر حملات سایبری را در 2 سال آینده افزایش می‌دهد. با این حال، تأثیر آن بر تهدید سایبری نابرابر خواهد بود؛ این نشان می‌دهد که بیشترین افزایش توانایی برای عوامل مخرب در فضای سایبری نصیب هکرهای فرصت‌طلب می‌شود که لزوماً مهارت‌های لازم برای انجام حملات سطح بالاتر را ندارند.

طبق این گزارش، استفاده از ابزارهای مولد هوش مصنوعی مانند ربات‌های گفتگو می‌تواند به ایجاد ایمیل‌ها یا اسناد قانع‌کننده‌تر مورد استفاده در کمپین‌های فیشینگ آنلاین کمک کند.

در این گزارش با اشاره به نرم‌افزارهای مخرب و ویروس‌های رایانه‌ای، آمده است :

«در سطح پیشرفته‌تر، هکرهای توانمندتر تحت حمایت دولت بهترین موقعیت را داشتند تا از پتانسیل هوش مصنوعی در عملیات‌های سایبری پیشرفته علیه شبکه‌ها، به عنوان مثال استفاده در تولید بدافزارهای پیشرفته، استفاده کنند.»

آژانس‌های اطلاعاتی در سراسر جهان با افزایش مشکلات امنیتی بالقوه مرتبط با الگوریتم‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند که می‌توانند تعاملات انسانی ایجاد کنند مانند مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) یا «ChatGPT» متعلق به  «OpenAI»، که کسب‌وکارها آن را در طیف گسترده‌ای از خدمات، از جمله فروش و مراقبت از مشتری ادغام می‌کنند.

پیامدهای امنیتی هوش مصنوعی همچنان مورد توجه است. مقامات بریتانیا، ایالات متحده و کانادا گفته‌اند که شاهد استقبال هکرها از این فناوری بوده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.