about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نمایندگی پاکستان در سازمان ملل هک و حساب، ایمیل و کانال یوتیوب آن نقض شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته رویترز، در یک گزارش رسانه‌ای آمده است که نمایندگی دائم پاکستان در سازمان ملل مورد هدف حمله سایبری قرار گرفته و به حساب ایمیل رسمی آن و کانال یوتیوب نفوذ شده است.

روزنامه «Express Tribune» گزارش داد که این نقض، شناسه ایمیل مورد استفاده شاخه اطلاعات مأموریت دائمی را هدف قرار داده است.

کانال یوتیوب نیز به خطر افتاده است و مهاجمان نام، بنرها و محتوای آن را تغییر داده‌اند.

هیئت پاکستانی سازمان ملل متحد درخواست کرده که تمام ایمیل‌ها و ویدیوهای ارسال شده در کانال‌های آن تا زمانی که کنترل حساب‌های خود را دوباره به دست آورند نادیده گرفته شود.

هیچ گروه یا نهادی مسئولیت این حمله سایبری را بر عهده نگرفته است.

منبع:

تازه ترین ها

واتس‌اپ قابلیت Media Hub را معرفی کرد؛ دسترسی یکپارچه‌تر به فایل‌های چندرسانه‌‌ای

واتس‌اپ با معرفی قابلیت جدید Media Hub امکان مشاهده فایل‌های چندرسانه‌ای که به‌تازگی در چت‌ها به اشتراک گذاشته‌ شده‌اند را در یک مکان واحد فراهم کرده است.

افزایش
1404/08/20 - 17:43- بررسی تخصصی

افزایش امنیت سایبری با اجرای احکام برنامه هفتم

وزیر اطلاعات گفت: در حوزه امنیت سایبری کمک به دستگاه های حیاتی و مجموعه های مختلف صورت گرفت که باعث شد شرایط بهتری نسبت به سال های گذشته داشته باشیم و علیرغم گستردگی هجمه ها نسبت به کشور، امنیت بیشتری را در کشور و دستگاه های مختلف می بینیم.

ایجاد
1404/08/20 - 17:39- بررسی تخصصی

ایجاد هسته تخصصی امنیت شبکه‌های مخابراتی؛ تربیت ۴۰۰متخصص امنیت ارتباطی

پژوهشگاه ارتباطات در قالب طرح ملی «افق سایبری امن» مأمور راهبری هسته تخصصی امنیت شبکه‌های مخابراتی شده است. در این پروژه دوساله ۴۰۰ نیروی انسانی متخصص در حوزه امنیت سایبری تربیت می شوند.