about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

هکرها بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین را با حمله منع سرویس توزیع شده هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته اوله هوروخوفسکی (Oleh Horokhovskyi)، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل مونوبانک (Monobank)، بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین، هکرها این بانک را با حمله گسترده منع سرویس توزیع شده (DDoS) در 16 اوت امسال هدف قرار دادند.

حمله منع سرویس توزیع شده به منظور بارگذاری بیش از حد سرورهای یک وب‌سایت، حجم زیادی از ترافیک را به سمت وب‌سایت هدایت می‌کند، که اغلب باعث اختلال در خدمات می‌شود.

هوروخوفسکی در 16 اوت سال جاری از طریق تلگرام گزارش داد که مونوبانک در عرض 3 ساعت حدود یک میلیارد درخواست خدمات دریافت کرد.

وی افزود :

«ما در حال مبارزه با حمله حین نوشیدن قهوه و دونات هستیم. ما وضعیت را تحت کنترل نگه داشته‌ایم.»

مونوبانک قبلاً در حملات سایبری مشابه هدف قرار گرفته بود. یک حمله منع سرویس توزیع شده در ژانویه 2024 بیش از 580 میلیون درخواست خدمات را به وب‌سایت بانک ارسال کرد.

هوروخوفسکی مقصری را معرفی نکرد، اگرچه مدعی شد که تهدیدات قبلی با هکرهای روسی مرتبط بوده است. کارشناسان ادعا کردند که روسیه از آغاز جنگ هزاران حمله سایبری علیه سازمان های اوکراینی انجام داده است؛ هکرهای اوکراینی نیز با حملات خود علیه روسیه مقابله کرده‌اند. ارتش فناوری اطلاعات اوکراین، یک گروه هکری داوطلب، مسئولیت حمله منع سرویس توزیع شده گسترده علیه بانک‌های روسیه و سیستم پرداخت میر روسیه در ماه ژوئن امسال را بر عهده گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
ارزش
1404/06/25 - 15:21- سایرفناوری ها

ارزش بازار آلفابت تریلیون دلاری شد

شرکت آلفابت به ارزش بازار بالای ۳ تریلیون دلار آمریکا رسید.

تهدید
1404/06/25 - 14:24- سایرفناوری ها

تهدید بیت‌کوین توسط پیشرفت‌های کوانتومی

پیشرفت‌های کوانتومی می‌تواند بیت‌کوین را در دهه ۲۰۳۰ تهدید کند.

هشدار
1404/06/25 - 13:29- جرم سایبری

هشدار اف‌بی‌آی درباره حملات باج‌افزاری اسکترد اسپایدر و شاینی‌هانترز

اف‌بی‌آی در هشدار تازه‌ای اعلام کرده است که دو گروه جنایتکار سایبری با نام‌های اسکترد اسپایدر و شاینی‌هانترز که با کدهای UNC6040 و UNC6395 نیز شناخته می‌شوند، به سرقت گسترده داده‌ها از سامانه‌های سیلزفورس دست زده اند.