about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

هکرهای طرفدار روسیه کمپین منع سرویس توزیع شده را در وب‌سایت‌های اتریشی قبل از انتخابات راه‌اندازی کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه‌های هکری طرفدار روسیه مسئولیت ایجاد اختلال در ده‌ها وب‌سایت اتریشی را در آستانه انتخابات سراسری این کشور در اواخر ماه جاری بر عهده گرفتند.

این گروه‌ها که با نام « NoName057(16)» و «OverFlame» شناخته می‌شوند، گفتند که حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) را روی وب‌سایت‌های دولتی اتریش، فرودگاه‌ها، نهادهای خدمات مالی و یک بورس اوراق بهادار راه‌اندازی کرده‌اند.

محققان شرکت امنیت سایبری رادوِر (Radware) گزارش دادند که این کمپین از اوایل هفته گذشته آغاز شد و هنوز ادامه دارد. این حوادث هیچ آسیب بلندمدتی به اهداف آنها وارد نکرده است. کمپین‌های منع سرویس توزیع شده تلاش می‌کنند تا وب‌سایت‌ها را با ترافیک ناخواسته بارگیری کنند و باعث قطع شدن کار شوند.

رادوِر اعلام کرد که در مجموع، هکرها بیش از 40 نهاد را هدف قرار داده‌اند. رسانه‌های محلی و چندین سازمان آسیب دیده برخی حملاتی که هکرها مسئولیت آن را بر عهده گرفته‌اند را تأیید کرده‌اند.

در 29 سپتامبر امسال، شهروندان اتریشی اعضای بیست و هشتمین شورای ملی، مجلس سفلی پارلمان این کشور را انتخاب خواهند کرد.

دو تن از احزاب سیاسی اتریش، «OVP» و «SPO»، گزارش دادند که وب‌سایت آنها اخیراً به دلیل حملات منع سرویس توزیع شده موقتاً در دسترس نبوده است.

فعلاً، وب‌سایت شاخه تیرول حزب خلق اتریش (ÖVP) در دسترس نیست. به گفته رسانه‌های محلی، سایر شعب منطقه‌ای نیز ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند.

کارشناسان معتقدند که هکرهای روسی پشت حوادث منع سرویس توزیع شده معمولاً هدفشان جلب توجه رسانه‌ها و ایجاد ناراحتی برای کاربران وب‌سایت است.

بنابر ادعای کارشناسان، هکرهای NoName057(16) از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین همواره کی‌یف و متحدانش را هدف قرار داده‌اند. محققان رادوِر آنها را به عنوان یک گروه هکری به خوبی سازماندهی شده توصیف کرده‌اند.

ابزار اصلی این گروه برای حملات منع سرویس توزیع شده یک پروژه بات‌نت جمعی به نام «DDoSia» و متکی به سایر هکریست‌های با انگیزه سیاسی است که مایل به دانلود و نصب یک بات روی رایانه‌های خود برای راه‌اندازی حملات، با وعده مشوق‌های مالی برای عملیات موفقیت‌آمیز، هستند.

به گفته رادوِر، هکرهای NoName057(16) توانایی بالایی در ایجاد حملات سیلاب «HTTPS» بسیار گریزان و پیچیده که شناسایی و کاهش آن سخت است، دارند.

گروه‌های هکری دیگر، از جمله هکرهای OverFlame و ارتش سایبری Reborn روسیه (CARR)، که اعضای آن اخیراً توسط ایالات متحده تحریم شده‌اند، نیز طبق کانال‌های تلگرامی خود به حملات NoName علیه اتریش پیوسته‌اند.

رادوِر گفت :

«معمولاً دیده می‌شود که عوامل تهدید همفکر اتحادهای موقتی تشکیل می‌دهند و در کمپین‌ها همکاری می‌کنند تا تأثیر آنها را افزایش دهند.»

منبع:

تازه ترین ها
اجرای
1404/08/17 - 15:09- آمریکا

اجرای کنترل‌های امنیتی جدید در اداره بودجه کنگره

اداره بودجه کنگره آمریکا این هفته از وقوع یک حادثه امنیت سایبری خبر داد، پس از آن‌که گفته شد یک عامل وابسته به یک کشور خارجی توانسته به سامانه‌های آن نفوذ کند.

شناسایی
1404/08/17 - 15:00- جرم سایبری

شناسایی جدید یک جاسوس‌افزار اندرویدی

پژوهشگران امنیت سایبری روز جمعه از کشف یک جاسوس‌افزار «در سطح تجاری» خبر دادند که در یک کارزار هک ۹‌ماهه، گوشی‌های سامسونگ گلکسی را هدف قرار داده است.

برگزاری
1404/08/17 - 13:20- تروریسم سایبری

برگزاری رزمایش مشترک امنیت سایبری نوجوانان یونان و قبرس و رژیم صهیونیستی

نوجوانان اسرائیلی، یونانی و قبرسی با یادبود هلاکت یک سرباز ارتش رژیم صهیونیستی در غزه رزمایش مشترک امنیت سایبری برگزار کردند.