about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

آژانس اطلاعات نظامی هلند روز دوشنبه اعلام کرد که هکرهای روسی در سال گذشته یک تأسیسات عمومی را در هلند هدف حمله سایبری قرار دادند. این اولین حمله شناخته‌شده به زیرساخت‌های این کشور است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش سالانه سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند (MIVD)، این کشور همچنان به دلیل حمایت مداوم از اوکراین، میزبانی از نهادهای بین‌المللی مستقر در لاهه، صنایع پیشرفته فناوری و بنادری مانند روتردام، هدفی «جذاب» برای مسکو محسوب می‌شود.

طبق گزارش این سرویس، در سال ۲۰۲۳، یک گروه هکری روسی حمله‌ای سایبری به سامانه کنترل دیجیتال یک تأسیسات عمومی در هلند انجام داد.

پیتر ری‌زینک، معاون دریادار و رئیس سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند، در این گزارش ۵۲ صفحه‌ای بیان کرد:

تا جایی که می‌دانیم، این نخستین بار است که چنین حمله خرابکارانه‌ای علیه یک سامانه کنترل دیجیتال در هلند صورت می‌گیرد.

آژانس اطلاعاتی هلند نام تأسیسات مورد حمله را فاش نکرد، اما اعلام کرد که این حمله در نهایت خسارتی به بار نیاورد.

این سرویس هشدار داد که واحدهای روسی همچنین در حال نقشه‌برداری از زیرساخت‌های حیاتی دریای شمال و انجام فعالیت‌های زیرسطحی هستند که نشانه‌هایی از جاسوسی و اقدامات آمادگی برای ایجاد اختلال و خرابکاری دارند.

ری‌زینک توضیح داد:

برای مثال، کابل‌های اینترنت، آب آشامیدنی و تأمین انرژی را در نظر بگیرید.

در سال ۲۰۱۸، وزیر وقت دفاع، آنک بیل‌فلد، اعلام کرد که هلند از قبل در جنگ سایبری با مسکو قرار دارد.

این اظهارات پس از اخراج چهار افسر اطلاعاتی نظامی روسیه (GRU) مطرح شد که به تلاش برای هک مقر سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) در لاهه متهم شده بودند.

روسیه آن رویداد را اطلاعات نادرست خواند و اتهامات جهانی علیه فعالیت‌های سایبری خود را جاسوس‌هراسی توصیف کرد.

از زمان تهاجم تمام‌عیار روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، هلند جنگنده‌های F-16 و یک سامانه موشکی پاتریوت در اختیار کی‌یف قرار داده است.

هفته گذشته، روبن برکل‌مانس، وزیر دفاع هلند، بودجه‌ای معادل ۱۵۰ میلیون یورو (۱۷۲ میلیون دلار) برای تأمین سامانه‌های دفاع هوایی برای اوکراین اعلام کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.