about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گفته کارشناسان، هکرهای جنوب آسیا در کمپین جدید جاسوسی نهادهای پاکستانی را هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که یک عامل تهدید معروف به فیل مرموز (Mysterious Elephant) نهادهای پاکستانی را در یک کمپین جدید جاسوسی هدف قرار داد.

براساس گزارش جدید شرکت امنیت سایبری «Knownsec» مستقر در چین، این گروه هکری معروف به «APT-K-47»، از سال 2022 فعال بوده و احتمالاً منشأ آن در جنوب آسیا است. به گفته محققان، اهداف و تکنیک‌های این گروه مشابه مواردی است که توسط گروه‌های جاسوسی سایبری مرتبط با دولت هند، از جمله «SideWinder»، «Confucius» و «Bitter» استفاده می‌شود.

هکرها نسخه بهبودیافته‌ای از «Asyncshell» را به عنوان بخشی از کمپین جدید خود در دستگاه‌های آلوده وارد کردند. این مورد برای اولین بار در ژانویه امسال شناسایی شد، زمانی که محققان نمونه مخربی را یافتند که از یک آسیب‌پذیری در ابزار محبوب بایگانی فایل برای ویندوز (WinRAR) سوءاستفاده می‌کرد. تا به امروز Knownsec چهار نسخه مختلف از Asyncshell را شناسایی کرده است.

محققان گفتند :

«APT-K-47 از سال 2023 مکرراً از Asyncshell برای انجام فعالیت‌های حمله استفاده کرده و به تدریج زنجیره حمله و کد محموله را ارتقا داده است.»

بردار دسترسی اولیه دقیقی که این گروه در آخرین کمپین به کار گرفته، ناشناخته است، اما احتمالاً شامل ایمیل‌های فیشینگ می‌شود.

محققان براین باورند که هکرها یک محموله مخرب را از طریق یک فایل فشرده حاوی یک آرشیو رمزگذاری شده و یک فایل متنی با رمز عبور، تحویل دادند. گروه هکری احتمالاً از این روش برای فرار از شناسایی توسط برنامه‌های آنتی‌ویروس استفاده کرده است.

این سند فریب در یک وب‌سایت وزارت پاکستان میزبانی و در درجه اول در مورد موضوعات مربوط به جشن حج و زیارت سالانه مکه بحث شد.

کارشناسان اهداف دقیق این کمپین یا موفقیت آن را فاش نکردند؛ قربانیان قبلی فیل مرموز در پاکستان، بنگلادش و ترکیه مستقر بودند.

به عنوان مثال، در اکتبر 2023، این گروه از حملات فیشینگ برای ارائه یک درب پشتی به نام «ORPCBackdoor» به اهدافی در پاکستان و سایر کشورها استفاده کرد.

اگرچه این حمله مستقیماً به هند نسبت داده نشد، اما هر 2 کشور قبلاً از قابلیت‌های جاسوسی سایبری علیه یکدیگر استفاده کرده‌اند.

اوایل سال جاری، محققان کمپینی مرتبط با هکرهایی را کشف کردند که ظاهراً در پاکستان مستقر هستند و به مدت 6 سال از بدافزار مبتنی بر اندروید برای هدف قرار دادن دولت و شرکت‌های هندی در بخش‌های دفاعی و فناوری استفاده کرده بودند.

در ماه فوریه امسال، هکرهای مشکوک تحت حمایت دولت هند از کلاهبرداری‌های عاشقانه به منظور فریب قربانیان در پاکستان برای نصب برنامه‌های مخرب استفاده کردند که دستگاه‌های آنها را با بدافزار جاسوسی آلوده می‌کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.