about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

هک پلتفرم وام‌دهی لهستانی

مقامات لهستان در حال بررسی مجموعه‌ای از حملات سایبری هستند که باعث اختلال در خدمات دیجیتال و افشای داده‌های شخصی چند شرکت بزرگ، از جمله یکی از وام‌دهندگان برتر آنلاین و سامانه پرداخت موبایلی پیشتاز کشور شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، کریستوف گاوکوفسکی، وزیر امور دیجیتال لهستان، گفت که حملات سایبری علیه زیرساخت‌های عمومی و خصوصی این کشور در حال تبدیل شدن به «اتفاقی روزمره» است.

او افزود:

ما روزانه با هزاران مورد گزارش‌شده مواجه هستیم.

بزرگ‌ترین نفوذ به پلتفرم وام آنلاین سوپرگروسز (SuperGrosz) که توسط شرکت ای آی کیو لبز (AIQLABS) اداره می‌شود، رخ داد.

این شرکت تأیید کرد که مجرمان سایبری داده‌های شخصی دست‌کم ۱۰ هزار مشتری را سرقت کرده‌اند.

به گفته‌ی شرکت، اطلاعات افشاشده شامل نام، نشانی، شماره‌های شناسایی و مالیاتی، اطلاعات تماس تلفنی، جزئیات شغلی و شماره حساب بانکی بوده است.

شرکت هشدار داد که ابعاد واقعی این حمله ممکن است گسترده‌تر باشد و از مشتریان خواست تا مراقب فعالیت‌های اعتباری مشکوک باشند.

در حادثه‌ای جداگانه، هکرها یک حمله منع خدمات توزیع‌شده (DDoS) علیه زیرساخت پرداخت لهستان انجام دادند که به‌طور موقت باعث اختلال در بلیک (Blik)، سامانه پرداخت موبایلی پیشتاز کشور برای انتقال وجه فوری و برداشت نقدی شد.

به گفته گاوکوفسکی، شرکت بلیک روز دوشنبه اعلام کرد که پس از «مشکلات موقتی در پردازش پرداخت‌ها»، خدمات به حالت عادی بازگشته است.

حمله‌ی دیگری نیز شرکت گردشگری نووا ایتاکا (Nowa Itaka)، بزرگ‌ترین آژانس مسافرتی لهستان را هدف قرار داد و باعث افشای نام‌ها، ایمیل‌ها و شماره‌های تماس مشتریان شد.

طبق گفته گاوکوفسکی، جزئیات رزرو، داده‌های مالی و گذرواژه‌های حساب‌ها آسیب ندیده‌اند.

مقامات هنوز تأیید نکرده‌اند که این رویدادها به یکدیگر مرتبط‌اند یا نه، اما گاوکوفسکی بیان کرد که حمله به بلیک به روسیه منتهی می‌شود و آن را «مرحله‌ی بعدی جنگ ترکیبی» خواند.

مقامات سراسر اروپا نسبت به گسترش نفوذ، جاسوسی و اقدامات خرابکارانه مسکو هشدار داده‌اند.

لهستان که یکی از متحدان اصلی اوکراین و عضو ناتو است، از زمان تهاجم روسیه در سال ۲۰۲۲ با افزایش چشمگیر نفوذهای سایبری روبه‌رو بوده است.

گاوکوفسکی هشدار داد که سال ۲۰۲۵ ممکن است رکورد بیشترین حملات سایبری را به خود اختصاص دهد، زیرا عوامل دولتی و مجرمان سایبری دامنه‌ی تمرکز خود را از خدمات محلی به سیستم‌های مالی و انرژی گسترش می‌دهند.

او در مصاحبه‌ای اخیر خود اظهار کرد:

فعالیت روسیه خطرناک‌ترین است، زیرا زیرساخت‌های حیاتی را هدف می‌گیرد؛ زیرساخت‌هایی که برای حفظ زندگی عادی ضروری‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها
لزوم
1404/08/14 - 12:54- آسیا

لزوم تقویت مقابله با جرایم سایبری در بانک‌های مالزی

رئیس بانک مالزی گفت که بانک‌ها در این کشور باید تدابیر حفاظتی خود را در برابر جرایم سایبری تقویت کنند.

اختصاص
1404/08/14 - 12:07- اروپا

اختصاص بیش از 200 میلیون یورو به تقویت دفاع سایبری اوکراین

به گفته کارشناسان، بیش از ۲۰۰ میلیون یورو برای تقویت دفاع سایبری اوکراین تحت مکانیسم تالین اختصاص داده شد.

برگزاری
1404/08/14 - 11:59- آسیا

برگزاری رزمایش ملی و سایبری در امارات

ولیعهد دبی در بخشی از رزمایش ملی و چندبخشی که توسط سازمان ملی مدیریت بحران و بلایای طبیعی و شورای امنیت سایبری امارات برگزار شد، شرکت کرد.