about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

FBI: لطفا بگذارید از شما جاسوسی کنیم!

جیمز کومی رییس پلیس فدرال آمریکا روز پنج‌شنبه در طی یک سخنرانی در موسسه بروکینگز واشنگتن، از اینکه سیستم‌های پیشترفته رمزگذاری و حفظ حریم خصوصی شهروندان، به گفته‌ی او مانع از تعقیب مجرمان می‌شوند، گلایه کرد.

وی گفت با وجودی که خواست مردمی برای حفظ حریم خصوصی وجود دارد، اما FBI بر طبق وظیفه‌اش سوگند خورده تا تمامی آمریکایی‌ها را از شر جنایت و تروریسم مصون بدارد و تکنولوژی تبدیل به ابزار دلخواه برای برخی از افراد بسیار خطرناک شده است.

به گزارش، جیمز کومی با اشاره به مواردی که دسترسی به موبایل یا لپ‌تاپ مجرمان، به دستگیری آنان یا حتی رفع اتهام از متهمان بی‌گناه منجر شده، گفت که ایجاد قابلیت‌های نظارتی بر تولیدات شرکت‌های مختلف، برای مقابله با مجرمانی که به اعمال خشونت‌آمیز دست می‌زنند، به کودکان آزار می‌رسانند یا در فعالیت‌های تروریستی شرکت دارند، ضروری است.

جیمز کومی که در سال گذشته پس از آبروریزی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا بر اثر افشاگری‌های ادوارد اسنودن، ریاست FBI را در دست گرفته، اکنون می‌گوید: "ما اختیار قانونی برای رهگیری و دستیابی به ارتباطات و اطلاعات را بر مبنای دستور دادگاه داریم، اما اغلب به دلایل فنی نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم."

چند هفته قبل جیمز کومی از سیاست‌های اپل و گوگل برای ایجاد امکان رمزگذاری به‌صورت پیش‌فرض برای سیستم‌عامل‌های iOS و اندروید گلایه کرده بود. انتقاد وی با همراهی سایر ضابطان قضایی و دستگاه‌های جاسوسی ایالات متحده همراه شد که معتقد بودند این تکنولوژی مانع خواهد شد که آنان کارشان را انجام دهند!

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/08/18 - 11:25- آسیا

راه‌اندازی اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری در سنگاپور

سنگاپور اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری را برای مقابله با موارد رو به افزایش کلاهبرداری راه‌اندازی کرد.

دستگیری
1404/08/18 - 11:13- آسیا

دستگیری دو مظنون به انجام فعالیت‌های مخرب سایبری در ترکیه

ترکیه دو مظنون را در حملات جاسوسی سایبری دستگیر و سیستم‌های مرتبط با خارجی را توقیف کرد.

بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.