about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

این اولین ربات‌ انسان‌نمای دنیا برای انجام فعالیت‌های نظافتی و خدماتی در هتل‌ها است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , شرکت چینی Zerith به‌تازگی از اولین ربات انسان‌نما برای فعالیت در هتل‌ها و انجام کارهایی مانند نظافت و خدمات‌رسانی به مهمان‌ها رونمایی کرده است.

کارکنان خدماتی هتل‌ها جدیدترین افرادی هستند که احتمالاً باید جایشان را به ربات‌ها بدهند. شرکت چینی فعال در زمینه فناوری از ربات انسان‌نمایی رونمایی کرده که مخصوص صنعت مهمان‌داری طراحی شده است. این ربات ممکن است تعریف جدیدی از مدیریت کارهای خدماتی پرزحمت در هتل‌ها به وجود بیاورد.

اولین ربات انسان‌نما که مخصوص خدمت‌رسانی در هتل‌ها طراحی شده است

 

ربات انسان‌نمای Zerith H1 ویژه خدمات نظافت در هتل طراحی شده و می‌تواند کارهایی مانند تمیزکردن دوش‌ها، توالت‌ها، سینک‌ها و حتی جاروزدن اتاق‌ها و شارژ مجدد اقلام رفاهی را انجام دهد. این ربات که از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌کند، پاسخی فناورانه به چالش‌های کمبود نیروی انسانی و افزایش هزینه‌های عملیاتی در صنعت هتل‌داری است.

علاوه‌براین، ربات H1 باتکیه‌بر چرخ‌های انعطاف‌پذیر و بدنه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، ترکیبی از انعطاف‌پذیری و دقت را در کارهای خود ارائه می‌دهد. این ربات به‌راحتی در راهروهای باریک هتل حرکت می‌کند و خود را با چیدمان‌های متفاوت اتاق‌ها تطبیق می‌دهد.

در ویدیویی که از فعالیت ربات H1 منتشر شده می‌توان مشاهده کرد که این ربات بدون نیاز به کمک انسان، کاملاً خودران ابتدا کف اتاق را جاروبرقی می‌کشد سپس زباله‌ها را منظم در سطل می‌اندازد.

درحالی‌که ربات انسان‌نمای اپتیموس تسلا بر انجام کارهای خانگی تمرکز کرده‌، ربات چینی Zerith H1 بر مهمان‌داری تجاری متمرکز شده که حوزه‌ای کاملاً متفاوت و پرچالش‌تر است.

هتل‌ها معمولاً با چالش‌های خاصی ازجمله فضاهای شلوغ و اغلب به‌هم‌ریخته، سطوح متنوع و نیاز به انجام دقیق و مکرر وظایفی در سطح استاندارد بالا روبه‌رو هستند. شرکت سازنده H1 می‌گویند این ربات مخصوص پاسخ‌گویی مستقیم به این نیازها طراحی و مهندسی شده است.

آنچه Zerith H1 را از سایر رقبا متمایز می‌کند، توانایی آن در فعالیت در چندین سطح عمودی است. این ربات می‌تواند برای برداشتن اشیا از روی زمین خم شود، لوازم بهداشتی را روی میز روشویی قرار دهد و حتی کفش‌ها را در جاکفشی مرتب کند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.