about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

قرارداد ساخت هزار آنتن هیبریدی نسل پنجم تلفن همراه بین جهاد دانشگاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و یک اپراتور ارتباطی امضا شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، رئیس جمهور در آستانه روز جهانی ارتباطات، در بیستمین مقصد از جلسات نظارت ستادی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رفت و ۶ طرح مهم و بزرگ توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور و قرارداد خرید تجهیزات از تولیدکنندگان داخلی را افتتاح کرد که امضای قرارداد خرید هزار آنتن هیبرید نسل پنجم تلفن همراه بین جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و یک اپراتور ارتباطات از جمله این برنامه بود.

حبیب الله اصغری رئیس جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در حاشیه این مراسم با اشاره به این که همراه اول چند سالی است که اهتمام ویژه‌ای در حوزه بومی‌سازی و ساخت تجهیزات شبکه ملی اطلاعات دارد، اظهار کرد: این قرارداد بین جهاد دانشگاهی و این شرکت در راستای تولید و بومی‌سازی هزار آنتن هیبرید نسل پنجم امضا شد.

وی افزود: این قرارداد در جهت تحقق شعار سال «جهش تولید با کمک مردم» است و جهاد دانشگاهی هم در این زمینه تلاش زیادی داشته و سازمان خواجه نصیرالدین طوسی نیز در حوزه مخابرات کارخوبی در کشور انجام داده است.

رئیس جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به سابقه همکاری‌های این سازمان با این اپراتور ارتباطات گفت: پیش از این قراردادهای دیگری هم در زمینه تجهیزات تخصصی داشته ایم.

وی تاکید کرد: ساخت ۲ هزار آنتن در سال، ۱۰ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی به همراه دارد.

نیازهای صنعت اپراتورهای همراه ارزبری بالایی دارند و تا به حال بخش‌های کمی از آن بومی سازی شده است که می توان با بهره‌برداری از این محصول تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری کرد. همچنین خروجی این طرح با توجه به حجم پرسنلی بالا، به ایجاد اشتغال کمک خواهد کرد.

این آنتن با قابلیت پوشش همزمان ۲G/۳G/۴G/۵G، مطابق با آخرین تکنولوژی تولیدکنندگان خارجی توسط سازمان جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی ساخته شده است.

علی مختارانی مدیر این پروژه با بیان اینکه با کسب دانش فنی و ساخت آنتن های BTS می‌توان بخش مهمی از زنجیره تامین تجهیزات ایستگاه مخابرات سیار را تامین کرد، گفت: صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران به دلایل متعددی نظیر اندازه بازار قابل توجه داخلی و منطقه‌ای، موقعیت راهبردی در ارتباطات جهانی، وجود سرمایه انسانی توانمند و چالش‌های امنیتی بالقوه به ویژه در دوران تحریم‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی با اشاره به این که این آنتن مطابق با جدیدترین تکنولوژی روز دنیا در این صنعت ساخته خواهد شد که علاوه بر پوشش نیازهای فعلی اپراتورهای همراه در نسل های ۲،۳،۴ می‌تواند در نسل ۵ مخابرات سیار هم استفاده شود گفت: آنتن ساخته شده توسط جهاددانشگاهی بخش عمده‌ای از نیاز اپراتورها که در حال حاضر با واردات آنتن‌های مختلف رفع می‌شود را پوشش دهد. همچنین با بومی سازی تکنولوژی‌های به کار رفته قیمت تمام شده این آنتن در تولید انبوه به مراتب از نمونه خارجی کمتر خواهد بود.

از جمله مهمترین دستاوردهای تولید آنتن‌های BTS با قابلیت پوشش ۲G ،۳G ،۴G و ۵G، توسط سازمان جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی می‌توان به کسب دانش فنی طراحی و ساخت سایر آنتن‌های BTS مطابق با نیازهای اپراتورها، صرفه‌جویی ارزی با بومی‌سازی و تولید این آنتن‌های پرکاربرد در داخل کشور، ارتقای امنیت و کاهش وابستگی به تولید کنندگان خارجی در زمینه تجهیزات مخابرات سیار و امکان صادرات تجهیزات به خصوص به کشورهای همسایه اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.