about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

بخش نفت و گاز پاکستان هدف حمله باج‌افزاری گروه بلو لاکر قرار گرفت و اختلالات عملیاتی به وجود آمد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گزارش «GBHackers News»، تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان فاش کرد که نهادهای نفت و گاز در سراسر این کشور، از جمله شرکت نفت پاکستان، توسط گروه باج‌افزاری بلو لاکر (Blue Locker) مورد حمله قرار گرفته‌اند که منجر به اختلالات عملیاتی شده است.

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که در بحبوحه تهدید مداوم گروه باج‌افزاری بلو لاکر، سایر سازمان‌های زیرساخت حیاتی در این کشور، اقدامات دفاعی سایبری بیشتری را فعال کرده‌اند.

این سازمان‌ها اجرای احراز هویت چند عاملی، پشتیبان‌گیری آفلاین، تقسیم‌بندی شبکه و سایر اقدامات امنیتی را برای مقابله با این تهدید خواستار شده‌اند. ایمیل‌ها و پیوست‌های مخرب و همچنین دسترسی از راه دور آسیب‌پذیر، برای گسترش باج‌افزار بلو لاکر مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

محققان «Resecurity» ادعا کردند که این گروه هکری با باج‌افزار پروتون (Proton) مرتبط است، درحالی‌که منشأ کد منبع آن ایرانی یا دارک وب است. چنین یافته‌هایی نشان می‌دهد که بلو لاکر، که دارای یک بار داده است که امکان دور زدن سیستم امنیتی، افزایش امتیاز و پایداری را فراهم می‌کند، شبیه به گروه‌های باج‌افزاری بلک باستا (Black Basta) و کونتی (Conti) است.
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:51- هوش مصنوعي

حمله سایبری مرتبط با هوش مصنوعی به شرکت‌های پرتغالی

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط شرکت تخصصی بیمه هیسکاکس منتشر شد، تقریباً نیمی (۴۸ درصد) از شرکت‌های کوچک و متوسط پرتغالی طی یک سال گذشته هدف دست‌کم یک حمله سایبری مرتبط با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

تعلیق
1404/09/25 - 10:46- آمریکا

تعلیق قرارداد فناوری آمریکا با بریتانیا

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.