about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، ایالات متحده، قرارداد فناوری که اوایل امسال با بریتانیا منعقد کرده بود و هدف آن تقویت روابط در هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و انرژی هسته‌ای غیرنظامی بود را به حالت تعلیق درآورده است. 

مقامات بریتانیایی روز 15 دسامبر تایید کردند که ایالات متحده این قرارداد را هفته گذشته به حالت تعلیق درآورده است و افزود که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، در حال تلاش برای اعطای امتیازاتی به بریتانیا در حوزه‌های تجاری خارج از همکاری فناوری است.

مقامات آمریکایی به طور فزاینده‌ای از عدم تمایل بریتانیا برای رسیدگی به موانع به‌اصطلاح غیرتعرفه‌ای، از جمله قوانین و مقررات مربوط به مواد غذایی و کالاهای صنعتی، ناامید شده‌اند.

در ماه سپتامبر، طی سفر ترامپ به بریتانیا، هر دو کشور با (معامله رفاه فناوری) برای تقویت روابط در هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و انرژی هسته‌ای غیرنظامی موافقت کردند.

ایالات متحده بزرگ‌ترین شریک تجاری بریتانیا است و شرکت‌های بزرگ فناوری آن تاکنون میلیاردها دلار در فعالیت‌های خود در بریتانیا سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.