about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، با گرگ ابوت، فرماندار ایالت تگزاس آمریکا تماس گرفته تا خواستار تغییراتی در قانون تازه تصویب شده امنیت برخط کودکان شود و استدلال عجیبی را در این زمینه مطرح کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تک کرانچ، شرکت اپل با قانون ایمنی کودکان که در ایالت تگزاس تصویب شده، مخالف است و سعی در توقف اجرای آن و حتی لغو این قانون دارد. قانون مذکور شرکت‌های فناوری و سکوهای متعلق به آنها را ملزم به تأیید سن کاربران و دریافت رضایت والدین برای استفاده از سکوهای مذکور می‌کند.فرماندار ایالت تگزاس هنوز این لایحه را امضا نکرده است. اما اپل، در کنار گوگل، با گروه‌های ذی‌نفع بر علیه این قانون مبارزه کرده است. اپل مدعی است اجرای قانون مذکور تهدیدی برای حریم خصوصی کاربران است. اما به نظر می‌رسد این شرکت و دیگر شرکت‌های بزرگ فناوری در آمریکا نگران کاهش تعداد کاربران و مشتریان خدمات خود در صورت اجرای قانون یادشده هستند. برطبق این قانون، اگر یک فرد خردسال از دستگاهی الکترونیکی استفاده کند، حساب اپ‌استور او به حساب والدینش متصل خواهد شد و والدین از برنامه‌های بارگذاری شده از فروشگاه برخط اپل توسط خردسالان مطلع شده و از آنها خواسته می‌شود که این کار را تأیید یا رد کنند.سخنگوی اپل در این مورد گفت: در صورت تصویب قانون امنیت برخط کودکان، اپ‌استورهای شرکت‌های مختلف موظف خواهند بود اطلاعات شخصی حساس هر تگزاسی را که می‌خواهد برنامه‌ای را دانلود کند، جمع‌آوری و نگهداری کنند. حتی اگر آن برنامه صرفاً به‌روزرسانی‌های آب‌وهوا یا نتایج ورزشی را ارائه دهد.این اظهارات در شرایطی بیان می شود که شرکت‌های فناوری معمولاً اطلاعات شخصی کاربران خدمات خود را به بهانه‌های مختلف ذخیره کرده و نگهداری می‌کنند.

طرف‌داران این قانون می‌گویند: والدین از این طریق اجازه می‌یابند کنترل بیشتری بر رابطه بین کودکان و تلفن‌های هوشمند خود داشته باشند و مانع از استفاده فرزندان خود از برنامه‌ها و محتوای نامناسب شوند.حداقل نه ایالت دیگر نیز در حال بررسی قوانین مشابهی هستند. اپل سال گذشته موفق شد جلوی تصویب قانون مشابهی را در ایالت لوئیزیانا بگیرد، اگرچه این ایالت اکنون در حال بررسی مجدد این قانون برای تصویب آن است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.