about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

وزارت دفاع اوکراین اصول اساسی امنیت سایبری را در سیستم‌های فرماندهی خود تأیید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع اوکراین دستوری را برای معرفی اصول اولیه امنیت سایبری در سیستم‌های اطلاعاتی و ارتباطی خود تصویب کرد.

به گزارش «Ukrinform»، این خبر براساس خدمات مطبوعاتی وزارت دفاع است.

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که از این پس تمام سیستم‌ها، خدمات، اپلیکیشن‌ها و ابزارهای دیجیتالی مورد استفاده این سازمان دارای قوانین امنیت سایبری یکسان و کاملاً مشخص خواهند داشت.

این سازمان مقررات بهترین شیوه‌های ناتو و استانداردهای بین‌المللی را در نظر خواهد گرفت.

کاترینا چرنورنکو (Kateryna Chernohorenko)، معاون وزیر دفاع اوکراین در امور دیجیتالی‌سازی، تحول دیجیتال و توسعه دیجیتال، گفت :

«در طول حملات مداوم سایبری از سوی دشمن، ما باید به طور ویژه بر امنیت سایبری تمرکز کنیم. اقدامات امنیت سایبری باید سیستمی باشد و دائماً بهبود یابد.»

بنابراین، به گفته این مقام رسمی، سیاست جدید بررسی سیستماتیک و به‌روزرسانی الزامات این وزارتخانه در زمینه امنیت سایبری را فراهم می‌کند.

همانطور که Ukrinform قبلاً گزارش داده بود، وزارت دفاع در حال کار روی تعریف قانونی از اصطلاح جنگ سایبری است. اجرای این مرحله در سطح قانونگذاری در مقابله با تهدیدات سایبری حائز اهمیت است.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.