about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در پی یک حمله به پالایشگاه نفت بندر عباس، چند نفر مصدوم و یک نفر جان خود را از دست داد.کارشناسان سایبری ما این اقدام را در جواب توقیف نفتکش آمریکایی توسط ایران می دانند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ قبل از ظهر امروز حدود ساعت 11 بر اثر انفجاری در یکی از کوره‌های پالایشگاه بندر عباس رخ داد که بر اثر این انفجار تعدادی از کارگران مصدوم و یک نفر نیز جان باخت.

پرداختن به این موضوع بسیار مهم است چرا که این حادثه  درست یک روز بعد از توقیف کشتی نفت کش آمریکایی در دریای عمان و ضبط محموله نفتی آن صورت گرفنه است.

قوه قضاییه پیش از این اعلام کرده بود، با پیگیری‌های حقوقی انجام گرفته توسط وکیل پرونده بیماران پروانه‌ای، در نهایت دادگاه حقوقی روابط بین‌الملل (شعبه ۵۵) تهران دستور توقیف محموله نفتی آمریکایی کشتی ADVANTAGE SWEET در خلیج فارس را صادر کرده و محموله این کشتی توقیف شد و متعاقبا دستورات لازم در جهت تخلیه محموله نفتی صادر خواهد شد. ارزش محموله این کشتی را بالغ بر 50 میلیون دلار تخمین زده اند.

بنابراین حمله امروز به پالایشگاه نفت بندر عباس را می توان شروعی بر سلسه اقدامات خرابکارانه و تلافی جویانه در راستای توقیف کشتی «ادونتج سوئیت» از طرف رژیم آمریکا و حامینش برشمرد.

جمهوری اسلامی ایران طبق قوانین بین المللی، حق پاسخ گویی به هرگونه حملات به زیر ساخت هایش را محفوظ می داند و در زمان مقتضی اقدام خواهد نمود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/08 - 08:39- جنگ سایبری

حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور ناکام ماند

مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت از شناسایی حملات سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور در روز گذشته خبر داد.

هوش
1404/02/08 - 08:36- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی واتس اپ منفور شد

قابلیت جدید واتس اپ که یک چت بات هوش مصنوعی است، کاربران را عصبانی کرد.

مدیر
1404/02/07 - 15:55- هوش مصنوعي

مدیر آنتروپیک می‌گوید کارمندان هوش مصنوعی سال آینده از راه می‌رسند

امنیت این ایجنت‌های هوش مصنوعی از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که شرکت‌های هوش مصنوعی باید در آن سرمایه‌گذاری کنند.