about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

سازمان‌های حقوق دیجیتال در حالی که هفته آینده انتخابات سراسری این کشور برگزار می‌شود، دسترسی به اینترنت را در کشور توگو در غرب آفریقا زیر نظر دارند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بیش از 22 نفر از این ناظران از دولت توگو خواستند پس از چندین مورد در سال های اخیر که در آن به دلایل سیاسی، قطعی اینترنت را اجرا کرده است، دسترسی بدون مانع را تضمین کند.

رئیس جمهور فور گناسینگبه، که از سال 2005 بر سر کار آمده است، به دنبال گسترش حکومت خانواده خود بر کشور تا دهه هفتم است.

مقامات توگو چندین بار دسترسی به اینترنت را تحت حاکمیت گناسینگبه محدود کرده اند.

به عنوان مثال، آنها این کار را برای سرکوب اعتراضات طرفدار دموکراسی در سال 2017 و در جریان انتخابات ریاست جمهوری در سال 2020 انجام دادند.

فلیسیا آنتونیو، کارشناس غیرانتفاعی حقوق دیجیتال شرکت اکسس نو (Access Now)، اظهار کرد:

مقامات در توگو باید استاندارد جدیدی تعیین کنند و متعهد شوند که مردم را قبل، حین و بعد از انتخابات آنلاین نگه دارند. زمانی که مقامات در طول انتخابات دسترسی به اطلاعات ضروری را قطع می‌کنند، نه تنها مانع از توانایی مردم برای مشارکت می‌شوند، بلکه انصاف، اعتبار و شفافیت را نیز به خطر می‌اندازند.

شرکت اکسس نو و سایر سازمان‌ها، درخواستی عمومی برای دولت توگو نوشتند و از مقامات محلی و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی فعال در این کشور خواستند اطمینان حاصل کنند که اینترنت، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و سایر کانال‌های ارتباط دیجیتال در طول دوره انتخابات، در دسترس خواهند بود.

آنها نوشتند:

قطع کردن اینترنت، برای مردم و برای تجارت مضر است.

قطع شدن اینترنت، در سراسر قاره آفریقا امری رایج بوده است.

در فوریه، کمتر از یک سال پس از قطعی مشابه در این کشور در جریان اعتراضات مربوط به انتخابات، دولت سنگال دسترسی به اینترنت را برای شهروندان خود پیش از انتخابات قطع کرد.

چاد همچنین در پی حمله مرگبار به آژانس امنیت داخلی این کشور در ماه فوریه دچار اختلال در اتصال اینترنت و مخابرات شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.