about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

چینی‌ها ادعای جسورانه‌ای مطرح کرده‌اند و از ساخت یک جنگنده نسل ششمی با استفاده از هوش مصنوعی خبر داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , چینی‌ها ادعای جسورانه‌ای مطرح کرده‌اند و از ساخت یک جنگنده نسل ششمی با استفاده از هوش مصنوعی خبر داده‌اند. این ادعا می‌تواند موازنه قدرت هوایی جهان را به طور چشمگیری تغییر دهد.

تلاش‌های چین در راستای مدرن‌سازی و ارتقای توانمندی‌های هوافضایی‌اش، شتاب گرفته و یکی از مهندسان ارشد دفاعی این کشور ادعا کرده که هوش مصنوعی پیشرفته‌‌ی دیپ‌سیک در توسعه‌ی جدیدترین جت جنگنده‌ آن‌ها نقش مؤثری ایفا کرده است.

استفاده از هوش مصنوعی در ساخت جنگنده نسل ششمی چین

این خبر مهم توسط وانگ یونگ‌کینگ، طراح ارشد شرکت طراحی هواپیمای شن‌یانگ، اعلام شده و نشان‌دهنده‌ی تغییر جهت استراتژیک چین به سوی بهره‌گیری از نوآوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در ساختار صنایع نظامی‌اش است.

وانگ در مصاحبه با وب‌سایت دولتی چاینانیوز بیان کرد که تیم‌های مهندسی تحت نظارت او به طور سازمان‌یافته، هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک را در فرآیند تکاملی هواپیماهای جنگی نسل جدید خود به کار گرفته‌اند.

چینی‌ها نه فقط از هوش مصنوعی به منظور خودکارسازی فرایندها، بلکه به عنوان یک کمک‌خلبان مفهومی استفاده کردند که در حل مسائل پیچیده طراحی و یکپارچه‌سازی سیستم‌ها به آن‌ها یاری رسانده است.

وانگ می‌گوید که گروه‌های تحقیقاتی او مطالعات گسترده‌ای را در زمینه‌ی نحوه‌ی بکارگیری مدل‌های زبانی بزرگ (LLM)، از جمله دیپ‌سیک، انجام داده‌اند. وی اشاره کرد که این مدل‌ها قادرند سرعت تحلیل را به طور چشمگیری افزایش داده و راهکارهای نوآورانه‌ای برای چالش‌های فنی ارائه کنند.

او گفت: «این فناوری در حال حاضر ارزش عملیاتی قابل توجهی از خود نشان می‌دهد و رویکردها و مسیرهای نوینی را برای تحقیقات و توسعه‌ی آتی در زمینه‌ی هوافضا فراهم می‌سازد.»

وانگ این نکته را مورد تأکید قرار داد که هوش مصنوعی صرفاً یک ابزار جانبی نیست، بلکه در جریان‌های کاری ادغام و گنجانده خواهد شد. وی توسعه‌ی پیوسته مدل‌های چندمنظوره‌ی J-35 با توانایی انجام عملیات‌های همزمان هوا به دریا را تأیید کرد و تصریح کرد که این پیشرفت مطابق با برنامه‌های تعیین‌شده، به شکلی مستمر در حال انجام است.

پیش‌بینی می‌شود که این پلتفرم نظامی نقش محوری و اساسی را در عملیات‌های نیروی هوایی و دریایی ارتش چین ایفا کرده و فاصله‌ی آن با جنگنده‌های رادارگریز غربی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. همزمان با این تحولات، نشانه‌ها حاکی از آن است که چین آزمایش‌ جنگنده‌های نسل ششم خود را که در محافل دفاعی با نام‌های J-36 و J-50 شناخته می‌شوند، افزایش داده است.

دیپ‌سیک که توسط یک آزمایشگاه واقع در هانگژو توسعه یافته است، اخیراً توجه بین‌المللی را به خود معطوف کرد. پذیرش مدل‌های زبانی بزرگ داخلی نظیر دیپ‌سیک در کاربردهای با حساسیت امنیتی بالا از سوی چین، حاکی از بلوغ و تکامل اکوسیستم هوش مصنوعی بومی این کشور است.

همزمان با گسترش رقابت‌های ژئوپلیتیکی به عرصه‌های نبرد الگوریتمی و خودگردان، ادغام هوش مصنوعی در تحقیق و توسعه دفاعی، بیانگر عزم راسخ پکن برای حفظ جایگاه رقابتی در توانمندی‌های هوایی و برتری سامانه‌ها به شمار می‌رود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/22 - 13:01- آسیا

تقویت امنیت سایبری در ارتش آذربایجان

ارتش آذربایجان در نظر دارد امنیت سایبری و حفاظت از اسرار دولتی را تقویت کند.

تأکید
1404/02/22 - 12:31- آسیا

تأکید بر اهمیت امنیت سایبری انسان‌محور در امارات

رویس شرکت امنیت سایبری شرکت پروف‌پوینت در مورد اهمیت امنیت سایبری انسان‌محور در امارات گفتگو کرد.

حمله
1404/02/22 - 11:33- جرم سایبری

حمله سایبری به سیستم‌های عملیاتی خطوط هوایی آفریقای جنوبی

شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی اعلام کرد که سیستم‌های عملیاتی خطوط هوایی آفریقای جنوبی براثر یک حمله سایبری مختل شدند.