about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

چینی‌ها ادعای جسورانه‌ای مطرح کرده‌اند و از ساخت یک جنگنده نسل ششمی با استفاده از هوش مصنوعی خبر داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , چینی‌ها ادعای جسورانه‌ای مطرح کرده‌اند و از ساخت یک جنگنده نسل ششمی با استفاده از هوش مصنوعی خبر داده‌اند. این ادعا می‌تواند موازنه قدرت هوایی جهان را به طور چشمگیری تغییر دهد.

تلاش‌های چین در راستای مدرن‌سازی و ارتقای توانمندی‌های هوافضایی‌اش، شتاب گرفته و یکی از مهندسان ارشد دفاعی این کشور ادعا کرده که هوش مصنوعی پیشرفته‌‌ی دیپ‌سیک در توسعه‌ی جدیدترین جت جنگنده‌ آن‌ها نقش مؤثری ایفا کرده است.

استفاده از هوش مصنوعی در ساخت جنگنده نسل ششمی چین

این خبر مهم توسط وانگ یونگ‌کینگ، طراح ارشد شرکت طراحی هواپیمای شن‌یانگ، اعلام شده و نشان‌دهنده‌ی تغییر جهت استراتژیک چین به سوی بهره‌گیری از نوآوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در ساختار صنایع نظامی‌اش است.

وانگ در مصاحبه با وب‌سایت دولتی چاینانیوز بیان کرد که تیم‌های مهندسی تحت نظارت او به طور سازمان‌یافته، هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک را در فرآیند تکاملی هواپیماهای جنگی نسل جدید خود به کار گرفته‌اند.

چینی‌ها نه فقط از هوش مصنوعی به منظور خودکارسازی فرایندها، بلکه به عنوان یک کمک‌خلبان مفهومی استفاده کردند که در حل مسائل پیچیده طراحی و یکپارچه‌سازی سیستم‌ها به آن‌ها یاری رسانده است.

وانگ می‌گوید که گروه‌های تحقیقاتی او مطالعات گسترده‌ای را در زمینه‌ی نحوه‌ی بکارگیری مدل‌های زبانی بزرگ (LLM)، از جمله دیپ‌سیک، انجام داده‌اند. وی اشاره کرد که این مدل‌ها قادرند سرعت تحلیل را به طور چشمگیری افزایش داده و راهکارهای نوآورانه‌ای برای چالش‌های فنی ارائه کنند.

او گفت: «این فناوری در حال حاضر ارزش عملیاتی قابل توجهی از خود نشان می‌دهد و رویکردها و مسیرهای نوینی را برای تحقیقات و توسعه‌ی آتی در زمینه‌ی هوافضا فراهم می‌سازد.»

وانگ این نکته را مورد تأکید قرار داد که هوش مصنوعی صرفاً یک ابزار جانبی نیست، بلکه در جریان‌های کاری ادغام و گنجانده خواهد شد. وی توسعه‌ی پیوسته مدل‌های چندمنظوره‌ی J-35 با توانایی انجام عملیات‌های همزمان هوا به دریا را تأیید کرد و تصریح کرد که این پیشرفت مطابق با برنامه‌های تعیین‌شده، به شکلی مستمر در حال انجام است.

پیش‌بینی می‌شود که این پلتفرم نظامی نقش محوری و اساسی را در عملیات‌های نیروی هوایی و دریایی ارتش چین ایفا کرده و فاصله‌ی آن با جنگنده‌های رادارگریز غربی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. همزمان با این تحولات، نشانه‌ها حاکی از آن است که چین آزمایش‌ جنگنده‌های نسل ششم خود را که در محافل دفاعی با نام‌های J-36 و J-50 شناخته می‌شوند، افزایش داده است.

دیپ‌سیک که توسط یک آزمایشگاه واقع در هانگژو توسعه یافته است، اخیراً توجه بین‌المللی را به خود معطوف کرد. پذیرش مدل‌های زبانی بزرگ داخلی نظیر دیپ‌سیک در کاربردهای با حساسیت امنیتی بالا از سوی چین، حاکی از بلوغ و تکامل اکوسیستم هوش مصنوعی بومی این کشور است.

همزمان با گسترش رقابت‌های ژئوپلیتیکی به عرصه‌های نبرد الگوریتمی و خودگردان، ادغام هوش مصنوعی در تحقیق و توسعه دفاعی، بیانگر عزم راسخ پکن برای حفظ جایگاه رقابتی در توانمندی‌های هوایی و برتری سامانه‌ها به شمار می‌رود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
افشای
1404/07/02 - 15:26- آسیب پذیری

افشای نفوذ هکرها به یک نهاد فدرال آمریکا

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا اعلام کرد مهاجمان با سوءاستفاده از یک آسیب‌پذیری اجرای کد از راه دور در ژئو سرور موفق شدند به یک سازمان غیرنظامی اجرایی فدرال نفوذ کنند.

تمدید
1404/07/02 - 15:13- جرم سایبری

تمدید تعطیلی شرکت جگوار لندرور در پی حمله سایبری

شرکت جگوار لندرور روز سه‌شنبه اعلام کرد که فعالیت‌های جهانی آن تا حداقل ماه آینده متوقف خواهد ماند؛ تازه‌ترین تأخیری که این خودروساز در مسیر مقابله با یک حمله سایبری متحمل شده است.

تاثیر
1404/07/02 - 15:05- جرم سایبری

تاثیر سرقت داده‌های یک شرکت کارت اعتباری بر ۳ میلیون مشتری

نهاد ناظر حفاظت از داده‌های کره جنوبی تحقیقاتی را در مورد یک حمله سایبری به شرکت لوت کارت، پنجمین صادرکننده بزرگ کارت در این کشور آغاز کرده است.