about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

88 ماهواره اینترنتی به فضا رفت

شرکت اسپیس‌ایکس روز گذشته 88 ماهواره اینترنتی را به مدار زمین فرستاد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از اسپیس، موشک دومرحله ای فالکون ۹ روز گذشته در ساعت ۳:۱۱ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا (۱۵:۱۱۱ به وقت گرینویچ) از «سکوی پرتاب فضایی ۴۰» در پایگاه نیروی فضایی آمریکا در کیپ کاناورال در فلوریدا به فضا پرتاب شد.

براساس اعلام اسپیس، این مأموریت به دلیل وارد شدن یک هواپیما به منطقه ایمنی اطراف سکوی پرتاب با ۲۴ ساعت تأخیر اجرا شد.

 این مأموریت پیچیده با نام «Transporter-۲» در ابتدا قرار بود بعد از ظهر جمعه گذشته (۲۵ ژوئن)  ماهواره‌های اینترنتی را به مدارزمین بفرستد که به دلیل بررسی‌های بیشتر چندین روز به تأخیر افتاد.

موشک دومرحله ای فالکون ۹ در ۳۰ ژوئن ۲۰۲۱ مأموریت حمل و نقل مشترک Transporter-۲ را از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا آغاز کرد. 

ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت اسپیس‌ایکس از تأخیر روز سه شنبه خوشحال نبود و در توییتی نوشت که این حادثه نمونه‌ای از چگونگی اعمال برخی تغییرات در هنگام ایجاد محدودیت‌ها است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.