about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

8.4 ترابایت داده‌های ایمیل‌های چینی‌ها هک شد

یک پایگاه داده ایمیل متعلق به دانشگاه چینی جیائو تونگ حاوی 8.4 ترابایت متادیتا در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته است. علت این مسئله عدم رعایت استانداردهای امنیتی بوده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک پایگاه داده ایمیل متعلق به دانشگاه چینی جیائو تونگ حاوی 8.4 ترابایت متادیتا در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته است. علت این مسئله عدم رعایت استانداردهای امنیتی بوده است.

سروری که اطلاعات مختلف ایمیل از طریق آن سرقت شده اولین بار در 22 می سال 2019 توسط شرکت امنیتی کلودفلیر شناسایی شد. این پایگاه داده حاوی 9.5 میلیارد ردیف داده است که در زمان سرقت کماکان مورد استفاده بوده اند.

دانشگاه چینی جیائو تونگ در شانگهای واقع بوده و یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های دانشگاهی در این کشور است. بیش از 41 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی تا دکترا در این دانشگاه تحصیل می‌کنند. خدمات ایمیل این دانشگاه توسط شرکت زیمبرا ارائه می‌شود که بیش از 200 هزار کسب‌وکار مختلف در دنیا از آن خدمات دریافت می‌کنند.

هنوز مشخص نیست چه فرد یا افرادی در سرقت این پایگاه داده و اطلاعات موجود در آن نقش داشته‌اند. اما تحقیقات در این زمینه برای شناسایی عوامل اقدام مذکور در جریان است.

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.