about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

یادگیری ترونرث از ذهن انسان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت آی.بی. ام اعلام کرد به‌زودی از تراشه‌ی ترونرث (TrueNorth)، برای تولید نمونه‌ی اولیه‌ی رایانه‌های فیزیکی، با ساختاری مشابه مغز انسان استفاده کنند. این رایانه خواهد توانست حجم عظیمی از داده‌های جمع‌آوری شده از مغز انسان را بررسی و درک کند.
رایانه‌های معمولی در پیدا کردن الگوها و عملکرد مناسبی ندارد؛ اما آی. بی. ام امیدوار است با استفاده از این فناوری جدید، بتوانند به‌صورت زمان واقعی، مغز انسان را تماشا کرده و در آن مداخله کند. بیماری‌هایی مانند صرع به علت طوفان عظیم امواج الکتریکی بین دونیم کره به وجود می‌آید. تشخیص این بیماری و طوفان امواج توسط قبل از پیشرفت بیماری، توسط پزشکان بسیار سخت است؛ اما با استفاده از الگوریتم‌های شبکه‌های عصبی می‌توانند چنین الگوهای پیچیده‌ای را به‌راحتی شناسایی کنند. هدف اصلی این آزمایش بررسی امکان شناسایی به‌موقع تشنج‌ها و فرستادن پیغام هشداری به تلفن هوشمند کاربر، پزشکان یا درخواست و تزریق دارو است.
آی. بی. ام در گذشته سعی کرده بود با شبکه کردن تعدادی رایانه‌ی معمولی عملکرد مغز انسان را شبیه‌سازی کند؛ اما ساختار آن بسیار پیچیده شده عملکرد آن 1500 بار کمتر از سرعت واقعی موردنیاز بود. محققان عامل اصلی محدود شدن سرعت محاسبات را نیروی الکتریسیته اعلام کردند؛ زیرا اگر بخواهند این کمبود را جبران کنند به انرژی الکتریسیته‌ای معادل 12 گیگاوات نیاز دارند. برای تأمین این میزان انرژی آی. بی. ام نیاز به تأسیس یک نیروگاه هسته‌ای برای آزمایشگاه خود داشت.
آی. بی. ام برای رفع مشکل مطرح شده، اقدام به ساخت تراشه‌ی ترونرث کرد که ساختار و عملکردی مشابه مغز انسان دارد. این تراشه‌ها برای شبیه‌سازی عملکرد مغز بدون تأخیر، تنها به 20 وات انرژی نیاز دارند. توانایی پردازش‌های این تراشه‌ی بیولوژیکی باعث می‌شود تا به گزینه‌ای مناسب برای اجرای کدهای الگوریتم‌های داده کاوی تبدیل شود. همچنین این تراشه می‌تواند از عملکرد ذهن انسان‌ها یاد بگیرد و ممکن است در آینده‌ی نزدیک امکان قرار دادن آن‌ها روی بدن یا ابزارهای هوشمند قابل حمل کاربران نیز فراهم شود، در این صورت و در تمام طول هفته ترونرث می‌تواند از کاربر یاد گرفته و پیشرفت کند.
مدتی قبل نیز آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور آمریکا1 (LLNL) اعلام کرد قصد دارد با استفاده از نسل جدید تراشه‌های آی. بی. ام، نوع جدیدی از ابررایانه‌ها را تولید کرده و آن را در موضوعات امنیت ملی و ظرفیت‌های جدید محاسباتی، در اداره‌ی امنیت ملی هسته‌ای آمریکا آزمایش کند.

______________________________

1- Lawrence Livermore National Laboratory

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.