about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

در سال 2021، 60 درصد از حملات سایبری با استفاده از پروتکل آردی‌پی انجام شده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های محققان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی نشان می‌دهد باج افزارهای دارما (Dharma)، کرای لاک (Crylock) و تانوس (Thanos) طی سال‌های 2020 تا 2021 بیشترین میزان حملات را در روسیه رقم‌زده‌اند. 

به گفته محققان گروپ آی بی، شمار حملات باج افزاری در فدراسیون روسیه بیش از 200 درصد افزایش‌یافته و حداکثر باج درخواستی 250 میلیون روبل بوده است.

میانگین باج پرداخت‌شده به مجرمان سایبری 3 تا 40 میلیون روبل برآورد شده است. در این میان، رکورد باج درخواستی در سال جاری 250 میلیون روبل بوده و توسط گروه اولد گرملین (OldGremlin) طلب شده است.

در سال 2021، هک ترمینال سرورهای در دسترس عموم با استفاده از پروتکل آردی‌پی (RDP) تا 60 درصد از کل حملات سایبری بررسی‌شده توسط این شرکت را به خود اختصاص داده است. گروه‌های باج افزاری دارما و کرای لاک بیش از بقیه به روشی مشابه به زیرساخت شرکت‌ها نفوذ کرده‌اند. 

در 22 درصد از حملات این گروه‌ها از ایمیل‌های فیشینگ بهره برده‌اند. کارشناسان گروپ آی بی گروه رت فورست (Rat Forest) را نیز شناسایی کرده‌اند که دسترسی اولیه به شبکه‌های سازمانی را از طریق ایمیل‌های فیشینگ کسب می‌کرده است.

آلیِک اسکولکین، رئیس آزمایشگاه جرائم رایانه‌ای شرکت گروپ آی بی می‌گوید:

علی‌رغم این تصور غلط که اپراتورهای برنامه‌های باج‌افزاری روی RU کار نمی‌کنند، گروه‌های روس زبان و شرکای آن‌ها در سال‌های 2020-2021 به‌طور فعال بیزنس روسیه را موردحمله قرار داده‌اند. متأسفانه، سطح کلی امنیت سایبری در سازمان‌های روسیه بسیار پایین است - حتی برای مقابله با باج افزارهای نه چندان پیشرفته چندان کافی نیست. اغلب، روش‌های مهاجمان به‌قدری ساده هستند که می‌توان از برخی از حملات جلوگیری کرد، به‌عنوان‌مثال، فقط با پیکربندی احراز هویت چندعاملی. 

منبع:

تازه ترین ها
مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.

هوش
1404/08/16 - 10:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی: حبابی که همه حباب‌ها را می‌ترکاند

از زمان موفقیت چشمگیر ChatGPT در سال ۲۰۲۲، موجی از سرمایه‌گذاری و توجه به هوش مصنوعی در سیلیکون ولی و سراسر جهان به راه افتاده است.

بلوتوث
1404/08/16 - 10:32- سایرفناوری ها

بلوتوث 6.2 معرفی شد؛ اتصال سریع‌تر و هدفون‌های بی‌سیم بهتر از همیشه

استاندارد جدید Bluetooth 6.2 توسط سازمان Bluetooth SIG معرفی شد و مجموعه‌ای از بهبودهای مهم را برای افزایش سرعت، پایداری و امنیت این فناوری محبوب به همراه دارد.