about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

کوالکام در اندیشه ورود به بازارهای چین

چندی است شرکت‌های چینی در عرضه گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها توانسته‌اند گوی و میدان را به‌طور قابل‌توجهی از دست رقبای آمریکایی و اروپایی خود درآورده و این موضوع منجر شد تا رویکرد بسیاری از کشورهای جهان در نوع ارتباط با دولت چین و شرکت‌های چینی عوض شود.

کوالکام (Qualcomm)، به‌عنوان یک شرکت فناوری و تجهیزات ارتباطی مخابراتی در آمریکا اکنون در صدر شرکت‌های متقاضی همکاری با چین قرارگرفته است.

طبق تفاهم‌نامه‌هایی که اخیراً میان این دو کمپانی به امضا رسیده، در اولین قدم قرار است کوالکام با ال‌‌وینر (Allwinner) که شرکتی تراشه ساز است شروع به همکاری کند، طبق این قرار‌داد‌ها، کوالکام با کمک آل‌وینر به طراحی و تولید تراشه‌هایی جدید برای تبلت‌های ارزان‌قیمت خواهد پرداخت.

این در حالی است که برای شروع همکاری‌ها کوالکام قرار است تراشه‌های اسنپ دراگون‌ مدل 410 و 210 را به‌صورت همگام‌سازی شده با نسل LTE و WiFi را برای تبلت‌های اندرویدی باقیمتی کمتر از 200 دلار ارائه دهد.

به عقیده بسیاری عقد چنین قراردادی توسط این شرکت آمریکایی که چندی پیش توسط دولت چین به دلیل فعالیت‌های انحصارطلبانه جریمه‌شده بود به‌منظور حل‌وفصل مشکلات اخیر و توسعه فعالیت‌های کوالکام از طریق همکاری با این شرکت چینی در جهان بوده است زیرا طی آمارهای منتشرشده شرکت‌های چینی بازارهای بزرگ‌تری را به دست خود گرفته‌اند.

شایان‌ذکر است اکنون در بین شرکت‌های تولیدکننده تبلت‌ و گوشی‌های هوشمند بیش از نیمی از برندهای اول تولیدکننده را شرکت‌های چینی تشکیل داده‌اند. به دنبال عدم موفقیت درفروش توسط برندهای آمریکایی در بازار، شاهد افت درآمد شرکت‌های تولیدکننده قطعات و تجهیزات اولیه آمریکایی هستیم، حال‌آنکه تا پیش‌ازاین پردازنده‌های اصلی برندهایی نظیر اچ‌تی‌سی، سامسونگ، سونی، موتورولا، ال‌جی و نوکیا توسط کوالکام تأمین می‌شد. با توجه به سیاست‌های اخیر کوالکام به جهت حفظ فروش قطعات و پردازنده به این برندها و توسعه فعالیت‌های کوالکام عقد این‌چنین قراردادی با یک شرکت چینی موفق، به عقیده کارشناسان بسیار تصمیم به‌جا و مناسبی از طرف کوالکام بوده است.

جالب است بدانید ازآنجایی‌که دو شرکت کوالکام و آل‌وینر هر دو پردازنده‌هایشان مبتنی بر ARM است، شرکت HP به دلیل کاهش هزینه‌های خود در تولید تبلت‌هایش تصمیم گرفته از پردازنده‌های آل‌وینر به‌جای کوالکام در برخی از مدل‌هایش استفاده کند. همچنین کوالکام علاوه بر همکاری در شرکت‌ آل‌ونیر برای توسعه فعالیت‌هایش در این شرکت سرمایه‌گذاری‌ نیز انجام داده است.

خالی از لطف نیست که بدانید شرکت ایرانیان اروند (DEMO) به‌عنوان تولیدکننده گوشی و تبلت‌های هوشمند در محصولاتش از پردازنده‌های آل‌وینر بهره برده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.