about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

کنترل چینی‌ها بر کلیدهای ورود به فیس‌بوک

بنا بر ادعای رسانه‌های غربی، این حمله احتمالاً کار مسئولین پکن است، اما اهداف و نیات این حملات هنوز مشخص نیست. بر اساس گزارش شرکت امنیتی فنلاندی F-Secure، کاربرانی که بر روی لینک «ورود به‌حساب فیس‌بوک» کلیک می‌کنند به دو وب‌سایت تصادفی دیگر هدایت می‌شوند. باوجوداینکه این حمله به‌سرعت در سطح اینترنت در حال رشد است و ویژگی ارتباطی فیس‌بوک (لینک ارتباط صفحه با فیس‌بوک) در وب‌سایت‌ها را سرقت کرده؛ اما به خود وب‌سایت فیس‌بوک هیچ‌گونه آسیبی وارد نکرده است. استفاده از فیس‌بوک در کشور چین، غیرقانونی است و آدرس الکترونیکی این شبکه‌ی اجتماعی در کشور چین فیلتر شده است. حمله‌ی اخیر شباهت‌های زیادی به سلاح سایبری «توپ بزرگ» (Great Cannon) دارد. این سلاح سایبری اخیراً توسط دولت چین رونمایی شد. این سلاح به دولت چین اجازه می‌دهد تا ترافیک اینترنت سراسر دنیا را به سمت صفحاتی دیگری هدایت کند.
در ماه مارس ۲۰۱۵، محققان گفتند که مسئولان چینی سلاح سایبری «توپ بزرگ» را علیه وب‌گاه «گیت‌هاب» استفاده کردند. «توپ بزرگ» حجم زیادی از ترافیک موتور جستجوی بیدو (نسخه چینی گوگل) را به سمت وب‌سایت‌های خاصی مثل وب‌سایت چینی‌زبان و روزنامه‌ی نیویورک‌تایمز هدایت کرد. در یک سال اخیر، کشور چین تلاش خود را برای کنترل اطلاعات دیجیتالی افزایش داده است. استفاده‌ی چین از «توپ بزرگ» و تلاش این کشور برای سانسور محتوای اینترنت، کشورهای زیادی از قبیل آمریکا را به دلیل تهدید منافع این کشور نگران کرده است. مرورگرهای اینترنتی موزیلا فایرفاکس و گوگل کروم به کاربران خود هشدار دادند که در صورت استفاده از وب‌سایت‌های چینی دیگر امن نخواهند بود.

 

 

 

 

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.