about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کره جنوبی؛ طعمه‌ای برای مجرمان سایبری

با توجه به حملات اخیر در فضای مجازی سراسر جهان و هم‌جواری کره‌ی جنوبی با کره‌ی شمالی، بسیاری از کارشناسان، این کشور را در معرض خطر جدی می‌دانند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کره‌ی جنوبی، در حملات سایبری جهانی اخیر که تقریباً همه‌ی کشورهای جهان را درگیر کرد، به شکل عجیبی، کاملاً امن بوده و هیچ گزارشی از هرگونه نفوذ جدی و خطرناک به سیستم‌هایش، انتشار نیافت. با این وجود، کارشناسان امنیت سایبری این کشور، معتقدند که حملات سنگین‌تر و پیچیده‌تری در راه هستند و کره‌ی جنوبی، به واسطه‌ی اختلافات عمیق با همسایه‌ی شمالی خطرناک خود و دارا بودن زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات پیشرفته، طعمه و هدف خوبی برای مهاجمان سایبری، محسوب می‌شود.


اخیراً، دو حمله‌ی باج افزاری بزرگ واناکرای و پتیا با فاصله‌ی کمتر از یک ماه، سیستم فرودگاه‌ها، بانک‌ها، سامانه‌های حمل‌ونقل، نیروگاه‌های برق و سازمان‌های دولتی سراسر جهان را مورد تهاجم قرار دادند.


یک مقام مسئول فعال در یکی از شرکت‌های امنیت سایبری کره‌ای، طی اظهار نظری در مورد حملات یاد شده، علت آمادگی سیستم‌های امنیتی کره‌ی جنوبی، برای مقابله با حملات باج افزاری یاد شده، تأخیر این بدافزارها در رسیدن به شبکه‌های مستقر در این کشور است.


وی در ادامه افزود که مؤسسات امنیتی کره، پیش از این نیز، با دفع حملات سایبری متعدد چین و کره‌ی شمالی، تجربیات مفیدی در این حوزه، کسب کرده‌اند.


بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری کره‌ی جنوبی، معتقدند که با وجود ضریب بالای امنیت شبکه‌های این کشور، همچنان بیم مواجهه با تهدیدات ناشناخته‌ی جدید در فضای مجازی، می‌رود.
 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.