about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

این نخستین بار نیست که ایده تجمیع پیام‌رسان‌های بومی و معرفی یک پیام‌رسان واحد مطرح می‌شود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ کاربران زیادی تمایل دارند که از پیام رسان‌های بومی استفاده کنند اما تعدد این پیام رسان ها، کاربران را دچار سردرگمی کرده است.

وی گفت: در حال حاضر هر کابری طبق سلیقه و تجربه خود از یک پیام رسان استفاده می‌کند و با این وضعیت ارتباط افراد ممکن نیست.
سردبیر این سوژه گفت: از سوی دیگر هر پیام رسان‌ها هم نقاط قوت و ضعفی دارد که نمی تواند رضایت کامل کاربر را جلب کند.

* چرا چندین پیام رسان بومی وجود دارد؟ 

به گزارش فارس، این نخستین بار نیست که ایده تجمیع پیام رسان های بومی و داشتن یک پیام رسان واحد مطرح می شود.

پیش از این هم این موضوع مورد انتقاد کاربران بود و برای آن هم راه حل هایی مطرح شد؛ از جمله اینکه ارتباط بین برنامه ای بین پیام رسان ها برقرار شود یا مرکز واحد انتقال پیامی راه اندازی شود که همه پیام ها از طریق آن مرکز بین پیام رسان ها مبادله شود. 

اما هیچ یک از این ایده ها نتوانسته نظر مساعد صاحبان پیام رسان ها و مسوولان دولتی را جلب کند.

در تازه ترین اظهار نظر، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در باره اینکه چرا چندین پیام رسان بومی وجود دارد؟ توضیح داد: نظر مردم و همچنین پرهیز از ایجاد انحصار در بازار برای ما مهم است.هم اکنون وزارت ارتباطات از 4 تا 5 پیام رسان داخلی حمایت می کند و برنامه این است که هر کدام که استقبال بیشتری کسب کردند مورد حمایت بیشتر قرار گیرند.

به گفته وی، همچنین وزارت ارتباطات با حمایت از چندین پیام رسان و ارائه فرصت یکسان برای رشد به آنها، سعی می کند که پیش از ایجاد رقابت در بازار، از ایجاد انحصار در آن جلوگیری کند.

لزوم توجه به یک اصل ضروری در شبکه ارتباطی

این در حالی است که در زمان فیلتر تلگرام، تعدد پیامرسان‌ها و سردرگمی کاربران باعث شد تعداد زیادی از آن‌ها ماندن در تلگرام فیلترشده را ترجیح بدهند. درواقع متولیان در کنار توجه به موضوع عدم انحصار، باید به این نکته توجه کنند که  اصل کلیدی در مهاجرت کاربران پیامرسان جایگزین داخلی، امکان دسترسی کاربران به مخاطبانشان در «یک پیامرسان واحد» است؛ به عبارت دیگر باید بتوانند به شبکه ارتباطی خود را به‌صورت یکجا دسترسی داشته باشند. درنظر گرفتن تدبیری برای این موضوع، یکی از ضروریات کمک به کاربران برای حضور در پلتفرم‌های داخلی است.

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.