about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گزارش خبرگزاری تابناک، معمولاً برای رایانه‌ها گرما یک موضوع دردسرساز و اساساً یک مشکل است؛ اما اکنون به‌غیر از بلند شدن دود از CPU یا GPU رایانه باید نگران یک موضوع مهم دیگر در خصوص گرما نیز بود. تیمی تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی راهی برای نفوذ به رایانه‌ها و هک آنها از طریق گرما یافته‌اند.
وب‌سایت Net-Security گزارش داده که یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه «بن گوریون» در سرزمین‌های اشغالی، اقدام به طراحی و تولید بدافزاری بانام BitWhisper کرده‌اند که به‌هیچ‌وجه شبیه به بدافزارهایی که معمولاً کاربران با آنها سروکار دارند نیست. این بدافزار یکی از عجیب‌ترین بدافزارهایی است که به‌عنوان ابزار هک از آن استفاده می‌شود.
کار این بدافزار به‌این‌ترتیب است که دستگاه‌های آلوده به آن می‌توانند داده‌ها را با استفاده از گرمایی که تولید می‌کنند منتقل سازند. برای مثال فرمان‌ها و دستورات می‌توانند با ایجاد مدولاسیون یا نوسان حرارتی از یک سامانه به سامانه دیگر منتقل شوند. به‌این‌ترتیب دستگاه یا سامانه هدف، با استفاده از حس‌گرهای حرارتی خود این فرمان‌ها را دریافت کرده و واکنش تعریف‌شده را نشان می‌دهد. از طریق این مکانیزم همچنین می‌توان میزان داده‌های کوچک همچون گذرواژه‌ها را نیز منتقل ساخت.
شاید در ابتدا این سامانه و مکانیزم چندان برای هک رایانه‌ها کاربردی به نظر نرسد، اما زمانی که به اهداف اصلی این بدافزار یعنی BitWhisper واقف شویم میزان جدی بودن کار آن را درک می‌کنیم. این بدافزار بیش از هر چیز مخصوص به سامانه‌های شکاف هوایی یا Air-Gapped طراحی‌شده است؛ یعنی رایانه‌هایی که برای حفظ امنیت آنها، هیچ‌گونه ارتباط وایرلس یا کابل با شبکه وجود ندارد.
حدس زدن اینکه چه سامانه‌هایی به یک چنین سازوکار امنیتی مجهز هستند کار چندان سختی نیست، به‌عنوان‌مثال سامانه‌های حساس دولتی، تجهیزات نظامی – همچون موشک‌ها – و رایانه‌های کنترل تجهیزات رآکتورهای هسته‌ای جزو این سامانه‌ها هستند. سامانه‌هایی که تنها از طریق پروژه‌های پیچیده می‌توانند به بدافزار آلوده شوند.
اکنون بدافزار BitWhisper مخصوص به آلوده ساختن این سامانه‌ها طراحی‌شده است و اینکه با کندی قادر به رد و بدل کردن اطلاعات است، هیچ اهمیتی ندارد، زیرا جایگزینی که برای آن به‌سادگی بتواند همین میزان اطلاعات را نیز تبادل کند، وجود ندارد.
اما در این مورد که این بدافزار از ابتدا چگونه قادر به ورود به رایانه هدف است، می‌توان سناریوهای مختلفی در نظر آورد. یکی از این راه‌ها Pre-Load کردن این بدافزار در حافظه رایانه است و راه دیگر آن مسیر همیشگی یعنی Flash USB است. اگر به خاطر آوریم که چگونه بدافزار استاکس نت در تجهیزات اتمی ایران جای گذاری شد، می‌توان حدس زد که برای ورود این بدافزار به رایانه‌ها می‌توان راه‌های مختلفی را در نظر آورد.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.