about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

چشم‌های مصنوعی قدرت دید را افزایش خواهند داد

گروهی از پژوهشگران کانادایی عدسی چشمی مصنوعی ساخته‌اند که توان انسان را برای مشاهده‌ی محیط اطراف افزایش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هم‌اکنون گروه‌های مختلفی از دانشمندان در تلاش هستند با ساخت تراشه‌ها و ایمپلنت‌هایی که در داخل و خارج از بدن انسان قرار می‌گیرند، توانایی انسان‌ها را افزایش داده یا به درمان بیماری‌های مختلف بپردازند. برای نمونه می‌توان به محصول در دست ساخت شرکت نیورالینک (Neuralink) اشاره کرد که علاوه بر درمان بیماری‌های ذهنی، توانایی ارتباط از راه دور، تنها با فکر کردن را به انسان می‌دهد.

به تازگی یک شرکت کانادایی به نام «اکامتیکس تکنولوژی» (Ocumetics Technology Corportion) اعلام کرد موفق به ساخت لنز بیونیک (Bionic Lens) شده و آزمایش‌های بالینی آن را شروع کرده‌اند. پژوهشگران اکامتیکس معتقدند دستاورد آن‌ها احتمالاً تا دو سال آینده به بازار عرضه و باعث منسوخ شدن عینک و لنزهای تماسی امروزی خواهد شد.

لنز مصنوعی ساخته شده توسط دانشمندان عملکردی پویا داشته و از طریق جراحی کاتاراکت[1] (Cataract Surgery)، جایگزین عدسی طبیعی چشم می‌گردد. هنگامی که این لنز به درستی در جای خود قرار بگیرد نه تنها مشکلی برای بیمار ایجاد نمی‌شود، بلکه وی می‌تواند تمام محیط اطراف خود را به وضوح و بدون افت کیفیت مشاهده کند. این کار از طریق اتصال لنز به ماهیچه‌های عدسی طبیعی صورت می‌گیرد تا توانایی گردش، تغییر زاویه و تمرکز روی موضوع خاص را به محصول یاد شده بدهد.

از طرفی محققان ادعا می‌کنند لنز مصنوعی آن‌ها محدوده‌ی دید گسترده‌تری را نسبت به عدسی‌های طبیعی، در اختیار کاربران قرار می‌دهد؛ زیرا این دستاورد تنها به میزان یک صدم چشم‌های انسان انرژی مصرف کرده و امکان انجام فعالیت در تمام‌روز را بدون خسته شدن فراهم می‌کند. به علاوه آن‌ها توضیح دادند که این محصول دیدی سه برابر بهتر از چشمی سالم را فراهم می‌کند. برای نمونه اگر یک چشم سالم می‌تواند عقربه‌ها و اعداد یک ساعت را بدون مشکل از فاصله‌ی 3 متری مشاهده کند، دستاورد مورد بحث این کار را از فاصله‌ای حدود 10 متری انجام می‌دهد.

دو ویژگی یاد شده به بیماران یا افراد داوطلب کمک خواهد کرد تا بتوانند محیط اطراف خود را با جزئیات بیشتری مشاهده بکنند.

لنزهای شرکت اکامتیکس به گونه‌ای طراحی شده‌اند که دسترسی به آن‌ها برای ارتقا، تعمیر و توسعه بسیار ساده است. برای مثال می‌توان این محصول را به گونه‌ای ارتقا داد که کاربر توانایی دیدن صفحه‌ی تلفن هوشمند را در مقابل خود داشته باشد. همچنین امکان ادغام آن با فناوری‌های ناسا وجود دارد تا بتوان کیفیت دیداری در محل تمرکز دید را افزایش داد. به علاوه با اضافه کردن یک سیستم دارویی به آن، امکان تزریق دارو در زمان‌های از پیش تعیین شده نیز به وجود می‌آید.

گارث وب (Garth Webb)، مخترع لنزهای مذکور گفت:

ما این لنز را توسعه دادیم تا با افزایش قابلیت‌هایمان، بتوانیم با دنیای دیجیتالی اطراف ادغام بشویم. من فکر می‌کنم انسان‌ها در مرکز فعالیت‌های هوش مصنوعی قرار دارند؛ در نتیجه قصد داریم از هوش مصنوعی اطراف سر و دید خود محافظت کنیم.

وب همچنین با اشاره به جنبه‌های تاریک دستاورد بالا توضیح داد، این محصول مزایای غیر منصفانه‌ای را در اختیار کاربران قرار داده و در صورت استفاده‌ی نادرست، احتمالاً باعث نقض حریم شخصی افراد خواهد شد.

لنز بیونیک راه درمانی برای همه‌ی بیماری‌های چشمی مختلف نخواهد بود. برای نمونه امکان درمان کوررنگی، مشکلات قرنیه، بیماری‌های ژنتیکی شدید، اختلالات شبکیه یا اعصاب بینایی توسط این محصول وجود ندارد.

دانشمندان توضیح دادند قیمت اولیه برای لنز بیونیک 3200 دلار است.

از دیگر شرکت‌هایی که در حال ساخت لنزهای تماسی هوشمند هستند می‌توان به گوگل، سامسونگ و سونی اشاره کرد که محصول گوگل عملکردی مشابه لنز بیونیک دارد.

 

[1] - جراحی کاتاراکت در حال حاضر یکی از شایع‌ترین و موفقیت‌آمیزترین عمل‌های جراحی است که در حیطه پزشکی به انجام می‌رسد. در جراحی کاتاراکت عدسی طبیعی چشم بیمار که دچار کدورت شده است با یک عدسی مصنوعی شفاف تعویض می‌گردد.

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.