about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

اپراتورهای باج افزار ریوک بخشی از پول‌شویی‌های خود را از طریق صرافی‌های معروف انجام داده‌اند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مجله فوربز در گزارشی اعلام کرد صرافی بایننس (Binance) نتوانسته مانع برداشت وجه توسط هکرها از زیرساخت‌های خود شود و اپراتورهای باج افزار ریوک (Ryuk) نیز یک میلیون دلار از طریق آن پول‌شویی کرده‌اند. 

ریوک از زمان آغاز فعالیت خود تاکنون یک‌میلیون دلار ارز دیجیتال از آدرس‌های مختلف به کیف پول‌های بایننس انتقال داده و آخرین تراکنش آن در ماه اوت ثبت‌شده است. از 63 تراکنش بررسی‌شده به مبلغ کلی 5.7 میلیون دلار، بیش از 1 میلیون دلار از کیف پول‌های اپراتورهای ریوک به بایننس ارسال‌شده تا باج‌های دریافتی خود را برداشت کنند. 

ارزها از کیف پول هکرها به چندین آدرس و سپس به بایننس ارسال می‌شده است. این صرافی نیز به هکرها اجازه می‌داده اقدام به پول‌شویی کرده و ظاهر مشروعی به باج‌های دریافتی خود بدهند. 

بایننس اعلام کرده که مبارزه با پول‌شویی، باج افزارها و سایر فعالیت‌های غیرقانونی کار بی‌پایان این صرافی است. پیشتر نیز با همکاری سازمان‌های انتظامی اوکراین به فعالیت‌های یک گروه جرائم سایبری که خدمات پول‌شویی ارائه می‌داده پایان داده است. 

این گروه با ارائه خدمات پول‌شویی به مجرمان سایبری کمک می‌کرده سود حاصل از حملات سایبری به شرکت‌های بین‌المللی، توزیع بدافزار یا سرقت وجه از حساب‌های بانک‌های خارجی را به دارایی به‌ظاهر مشروعی مبدل کنند. 

سازمان FBI مدعی شده ریوک فعالیت خود را از سال 2018 آغاز کرده و از آن زمان تاکنون 61 میلیون دلار سرقت و پول‌شویی کرده است.

کارشناسان مسائل امنیتی در خاستگاه این بدافزار همچنان تردید دارند، برخی‌ها آن را به کره شمالی نسبت می‌دهند و شرکت‌های Crowdstrike ،FireEye ،Kryptos Logic و McAfee نیز خاستگاه آن را روسیه می‌دانند. 

محققان شرکت «Crowdstrike» گروه صاحب ریوک را «Grim Spider» نام‌گذاری کرده‌اند که از قرار معلوم از فروم‌های هکری بدافزاری به نام «Hermes» خریداری کرده و بر اساس نیازمندی‌های خود قابلیت‌های جدیدی به آن افزوده است. 

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.