about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

پوشش سراسری تلفن همراه و wifi

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت که سراسر کشور تا یک‌سال دیگر تحت پوشش شبکه‌ی تلفن همراه و wifi قرار می‌گیرد. تحقق این موضوع گام مهمی در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور خواهد بود.

نصرالله جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات و معاون وزیر ارتباطات در کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان البرز، اعلام کرد: «تا یک سال آینده خطوط شبکه‌ی تلفن همراه و وای‌فای سراسر کشور را تحت پوشش قرار خواهند داد و ازآنجایی‌که ۸۰ درصد خدمات فناوری اطلاعات مکان محور است، ازاین‌رو برش استانی در این بخش لحاظ شده است.»

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: «از ۱۰ محور اقتصاد مقاومتی یک محور به نقش فناوری اطلاعات برمی‌گردد که این امر از اهمیت ویژه این بخش حکایت دارد.»

به گفته‌ی جهانگرد، باید به سمت خلق کسب‌وکار و ثروت آفرینی پیش برویم که در این زمینه آمادگی داریم.

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 10:57- آمریکا

انصراف کاخ سفید از لغو قوانین ایالتی هوش مصنوعی

کاخ سفید دستور اجرایی که قصد داشت قوانین ایالتی در مورد هوش مصنوعی را لغو کند، متوقف کرد.

بدافزار
1404/09/01 - 10:37- امنیت تلفن همراه

بدافزار اندروید با قابلیت ضبط پیام‌های جدید

محققان هشدار دادند که بدافزار جدید اندروید می‌تواند پیام‌های خصوصی را ضبط کند.

تحریم
1404/09/01 - 10:31- آمریکا

تحریم شرکت‌های سایبری روسی توسط آمریکا، بریتانیا و استرالیا

ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا شرکت‌های سایبری روسی را به اتهام ارتباط با باج‌افزار تحریم کردند.