about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت اسرائیلی «NSO» به دنبال لغو پرونده واتس‌اپ است و اعتقاد دارد که پرونده برای این سازنده جاسوس‌افزار «فاجعه‌بار» خواهد بود.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ گروه «NSO»، متعلق به رژیم صهیونیستی، درخواست تجدیدنظری را با هدف لغو حکم قاضی مبنی بر لزوم توقف هدف قرار دادن پلتفرم واتس‌اپ با جاسوس‌افزار خود ارائه کرد.

در ۱۷ اکتبر امسال، قاضی فدرال شمال کالیفرنیا، فیلیس همیلتون (Phyllis Hamilton)، این حکم را صادر و اعلام کرد که NSO به طور نامناسب از زیرساخت واتس‌اپ برای هدف قرار دادن ۱۴۰۰ نفر از کاربران پلتفرم پیام‌رسان متعلق به مِتا (Meta) با جاسوس‌افزار خود موسوم به پگاسوس (Pegasus) استفاده کرده که بدون نیاز به کلیک است.

در دادگاهی که پیش از صدور حکم تشکیل شد، NSO به قاضی گفت که جلوگیری از هدف قرار دادن زیرساخت واتس‌اپ برای نصب جاسوس‌افزار خود می‌تواند کل شرکت را در معرض خطر قرار دهد و NSO را مجبور به تعطیلی کسب و کار کند.

در درخواستی برای تعلیق حکم تا زمان اعلام نتیجه تجدیدنظر، گروه NSO دوباره بر آسیب فاجعه‌بار ناشی از حکم دائمی تمرکز کرد و گفت که اگر حکم متوقف نشود، این شرکت جاسوسی دچار آسیب‌های جبران‌ناپذیر و بالقوه وجودی خواهد شد.

NSO ادعا کرد که حکم دائمی خلاف منافع عمومی است زیرا عملیات‌های متعدد اجرای قانون، اطلاعات و مبارزه با تروریسم را مختل می‌کند. این تولیدکننده‌ی جاسوس‌افزار اسرائیلی همچنین استدلال کرد که قاضی نحوه‌ی عملکرد پگاسوس را اشتباه بیان و با تفسیر نادرست مکانیسمی که از طریق آن واتس‌اپ را برای هدف‌گیری خود مهار کرده، قانون کلاهبرداری و سوءاستفاده‌ی رایانه‌ای (CFAA) را به اشتباه اعمال کرده است.

سخنگوی واتس‌اپ گفت که این درخواست تجدیدنظر نمونه‌ی دیگری از تلاش NSO برای فرار از پاسخگویی است.

وی اظهار داشت:

«حملات NSO به یک شرکت آمریکایی و ارتباطات خصوصی کاربران ما غیرقانونی بوده و ما متعهد به پاسخگو نگه داشتن آنها و صنعت نظارت هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
آزمایش
1405/04/28 - 16:10- هوش مصنوعي

آزمایش آسیب‌پذیری‌های سایبری به کمک هوش مصنوعی در هند

هند از هوش مصنوعی برای تست آسیب‌پذیری‌های سایبری نزدیک به ۵۰۰ برنامه دولتی استفاده کرد.

هک
1405/04/28 - 15:18- جرم سایبری

هک وب‌سایت رسمی ریاست جمهوری کنیا

هکرها به وب‌سایت رسمی رئیس جمهور کنیا نفوذ و درخواست باج بیت‌کوین کردند.

نابودی
1405/04/28 - 15:07- جنگ سایبری

نابودی 120 ترابایت از داده‌های مالی و دفاعی رژیم صهیونیستی

گروه هکری اسناد فرانت اعلام کرد که ۱۲۰ ترابایت از داده‌های مالی و دفاعی رژیم صهیونیستی را نابود کرده است.