about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، به تاکید مسوولان، سال 92 سال جهش اینترنتی کشور در دولت تدبیر و امید بود به طوریکه در اواسط سال گذشته 67 گیگ پهنای باند بین الملل داشتیم که در مدت شش ماه با 60 درصد افزایش، به 110 گیگابیت برثانیه رسیده است.

به گفته محمد رضا نوروزی، مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت، در سه ماه نخست امسال با افزایش 40 گیگابیت برثانیه پهنای باند بین الملل، این ظرفیت به 150 گیگابیت برثانیه رسید که تا پایان تابستان امسال، 40 گیگابیت دیگر نیز افزایش خواهیم داشت.

وی به میزبانی 30 گیگ پهنای باند خارج از کشور اشاره کرد و گفته است: با همت همکاران در شرکت ارتباطات زیرساخت، توانستیم این پهنای باند را به داخل کشور منتقل کنیم تا هم هزینه‌ها کاهش یابد و هم پهنای باند با کیفیت، در اختیار مشتریان قرار گیرد.

به تاکید مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت کشور مشکل در پهنای باند بین‌الملل نداریم و رشد پهنای باند بین‌الملل چشمگیر بود و لازم است سیستم انتقال نیز پایاپای با آن افزایش ظرفیت داشته باشد تا با پرشدن سیستم های انتقال مواجه نشویم.

همچنین در بحث میزبانی داخلی قرار است حجم ترافیک زیادی را با محتوای کسب و کار داخلی، رونق اقتصادی و آنچه که موافق با سیاستهای داخل کشورمان است فراهم آورده شود.

ظاهرا شرکت‌هایی چون آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین و داده گستر عصر نوین تاکنون در زمینه میزبانی داخلی با شرکت ارتباطات زیرساخت کشور همکاری کرده‌اند و این شرکت شرکت، الزامات زیرساختی مثل دسترسی به پهنای باند، برق، فضا و... را برای این شرکتها فراهم می کند.

مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت درباره امنیت اینترنت در ایران معتقد است که امنیت در اینترنت از منظرهای مختلف قابل بررسی است اما به جرات می توان گفت سرویس‌هایی که از سوی شبکه زیرساخت کشور ارائه می شوند؛ امن هستند.

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.