about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

پایان پشتیبانی از خدمات 3G در تایوان

دولت تایوان قصد دارد به منظور ارائه‌ی پوشش سراسری 4 جی در این کشور، پشتیبانی از خدمات 3 جی را تا پیش از پایان 2018 متوقف کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «zdnet»؛ با توجه به گزارش یک خبرگزاری محلی تایوان، مقامات این کشور اعلام کردند:

پشتیبانی از خدمات 3 جی (3G) تنها تا پایان سال 2018 ادامه پیدا می‌کند و با شروع 2019، مشتریان تنها به 4 جی (4G) دسترس خواهند داشت.


با وجود این که طیف عظیمی از مردم تایوان هم‌اکنون از شبکه‌های 4 جی استفاده می‌کنند، حدود 200 هزار نفر همچنان از 3 جی بهره می‌برند. همین مسئله باعث شده است تا اپراتورها، طرح‌های تشویقی مختلفی برای افراد باقی‌مانده به کار بگیرند.

اقدام تایوان برای پایان دادن به پشتیبانی از 3 جی، به دنبال تصمیم این کشور برای حذف شبکه‌های 2 جی در یک جولای 2017 صورت می‌گیرد. با توجه به زمان‌بندی اعلام شده، دسترسی به 3 جی از 2 هفته‌ی دیگر پایان می‌باید. با وجود این، اپراتورها پیش بینی می‌کنند، یک صد هزار نفر از مشترکان قادر نخواهند بود، خدمات دریافتی را در مدت زمان تعیین شده، به شبکه‌های LTE ارتقا دهند.

جدول زمان‌بندی راه‌اندازی خدمات 5 جی در تایوان هنوز مشخص نیست؛ زیرا این باور وجود دارد که دولت تا پیش از سال 2020، مجوز این کار را صادر نخواهد کرد. این مسئله احتمالاً باعث خواهد شد تا تایوان در زمینه اقتصادی آن، از کشورهایی مانند ژاپن عقب بماند.

اپراتور موبایلی کره جنوبی، «LG Uplus»، در ماه نوامبر گذشته اعلام کرد كه برنامه‌های خود را برای راه‌اندازی بستر 5 جی تکمیل کرده، از يكم دسامبر در سئول و مناطق اطراف آن خدمات ارائه ميدهد.

از طرفی دولت چین نیز به منظور تکمیل آزمایش 5 جی، به 3 مرکز مخابراتی، موبایل چین (China Mobile)، تلکام (China Telecom) و یونیکام (Unicom)، مجوز استفاده از طیف 5 جی و کمک‌های مالی اعطا کرد.

در حال حاضر شرکت‌هایی مانند سامسونگ، هوآوی و ال‌جی، اعلام کردند که اولین تلفن‌های هوشمند خود را با پشتیبانی از 5 جی در سال 2019 به بازار عرضه خواهند کرد.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.