about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

پایان دعواهای حقوقی اپل و کوالکام

اپل و کوالکام در اقدامی عجیب به دعواهای حقوقی چندساله پایان دادند.

به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان؛ اپل و کوالکام در اقدامی غیرمنتظره توافق کردند به تمامی دعواهای حقوقی خود که آن‌ها را در سراسر دنیا مقابل یکدیگر قرار داده است خاتمه دهند.

به‌عنوان بخشی از این توافق اپل متعهد می‌شود که مقدار نامعلومی پول را به این شرکت بپردازد. اپل و کوالکام روز گذشته توافق کردند که به مدت شش سال با یکدیگر همکاری داشته باشند و این همکاری شاید برای دو سال دیگر نیز ادامه پیدا کند. کوالکام نیز به‌عنوان طرف مقابل این دعوا متعهد می‌شود که قطعات موردنیاز اپل را برای این چند سال تأمین کند و این یعنی مودم‌های کوالکام بار دیگر به آیفون می‌آیند.

گفتنی است در دو سال گذشته اپل و کوالکام برسر اقدامات کوالکام در رابطه با ارائه حق امتیاز استفاده از پتنت هایش با یکدیگر اختلاف داشتند و اپل همواره مدعی بود که این شرکت مبالغ غیرمنصفانه‌ای را برای قطعات ضروری آیفون‌ها طلب می‌کند و از جایگاه خود به‌عنوان تأمین‌کننده اصلی مودم‌های موبایل سوءاستفاده کرده و به همین واسطه این مبالغ را از مشتریانش درخواست می‌کند.

اما کوالکام نیز از داد و ستد خود با اپل و البته دیگر شرکت‌های سازنده موبایل بسیار منتفع می‌شد و یکی از منابع درآمد آن ارائه حق امتیاز استفاده از پتنت هایش بود که بخش اعظمی از سود آن را تأمین می‌کرد.

پرونده شکایت اپل از کوالکام از ژانویه سال ۲۰۱۷ به جریان افتاد و دو شرکت قرار بود که همین هفته مقابل یکدیگر در دادگاه حاضر شوند. درحالی‌که وکلای دو شرکت خود را برای ارائه مستندات به آماده می‌کردند، خبر توافق آن‌ها منتشر شد.

جالب است بدانید که نهادهای قانونی سراسر دنیا کوالکام را به خاطر رفتارهای غیرعادلانه‌اش درفروش مجوز استفاده از پتنت ها و همچنین اقدامات سلطه جویانه اش بر بازار تحت پیگرد قانونی قرار داده‌اند. در ایالات متحده آمریکا این شرکت همچنان منتظر نظر نهایی کمیسیون تجارت دولت مرکزی است که پرونده شکایت آن چند روز قبل از اپل در دادگاه گشوده شده بود. این شرکت تاکنون صدها میلیون دلار بابت این اقدامات خود جریمه‌شده و به همین خاطر بسیاری بر این باور بودند که اپل دست بالاتر را در دعواهای حقوقی دارد.

اما در ماه‌های اخیر کوالکام توانست فشار را بر اپل افزایش دهد. این شرکت موفق شد ممنوعیت فروش آیفون در آلمان و چین را به خاطر استفاده بدون مجوز اپل از پتنت هایش عملیاتی کند و حتی برنده پرونده‌ای شود که بابت چند مورد از پتنت هایش در آمریکا علیه اپل باز کرده بود. اگر این پیروزی‌ها برای کوالکام ادامه می‌یافت آنگاه هزینه استفاده اپل از پتنت هایش به میزان چشمگیری بالا می‌رفت.

حالا این توافق می‌تواند به معنای از سر گرفتن روابط تجاری میان این دو شرکت باشد. بد نیست بدانید که این اواخر و با بالا گرفتن اختلافات میان اپل و کوالکام سازنده آیفون به‌صورت انحصاری مودم‌های مورد نیازش را از اینتل تأمین می‌کرد چراکه نمی‌توانست با کوالکام به توافق برسد و حالا به نظر می‌آید که با حل‌وفصل اختلافات بار دیگر شاهد استفاده از قطعات کوالکام در آیفون‌های جدید باشیم.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.