about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

پایانه‌‌های فروش هدف جدید بدافزار پانکی

پایانه‌های فروش (POS) امروزه به یک هدف جذاب برای هکرها تبدیل‌شده‌اند، به طوری که در این چند سال اخیر بخش اعظمی از فعالیت‌ هکرها بر روی نفوذ به سامانه‌های فروش بوده است.

نحوه کار بدافزار پانکی (Punkey) به این صورت است که پس از نفوذ و گذر از سامانه‌های کنترلی در پایانه‌های فروش، مستقیم به سراغ حافظه رم می‌رود و اطلاعات کارت‌های پرداختی را از این حافظه استخراج می‌کند تا در اولین فرصت پس از دریافت اطلاعات آن را در اختیار مرکز فرماندهی خود (C&C) قرار دهد و فرمانده (نفوذگر) نیز به سرعت از کارت قربانی سوءاستفاده می‌کند.

طبق آخرین گزارش‌های منتشرشده از این بدافزار توسط محققان امنیتی شرکت سیسکو (Cisco)، مشخص شد تاکنون بسیاری از پایانه‌های فروش در رستوران‌ها کافه‌ها و هتل‌های آمریکا به این بدافزار یا آلوده‌شده‌اند و یا در معرض آلودگی قرار دارند به طوری که تعداد دستگاه‌های آلوده در حال افزایش است.

محققان امنیت شرکت TrustWave نیز پس از اعلام سیسکو هشدار دادند که طبق بررسی‌های انجام‌شده و با کمک یکی از سرویس‌های مخفی آمریکا متوجه شده‌ایم که این بدافزار همان پانکی (Punkey) است که پس از تغییراتی اکنون دوباره به فضای اینترنت واردشده است، ولی این بار پایانه‌های فروش و حافظه‌های رم این سامانه‌ها را مورد هدف قرار داده است.

Punkey اکنون در دو نسخه 32 و 64 بیتی بر پایانه‌های مبتنی بر ویندوز قابلیت نفوذ دارد به‌گونه‌ای که پس از ورود قابلیت این را دارد که تمامی ورودی‌ها را ثبت کند تا پس از استخراج این ورودی‌ها و ارسال آن برای سازنده خود به او این اجازه را بدهد تا با استفاده از اطلاعات کارت هرگونه فعالیت جابه‌جایی و یا خرید را انجام دهد.

این بدافزار نحوه عملکردش در میان نفوذکننده‌ها به سامانه‌های پرداختی منحصربه‌فرد است و قادر است فایل اجرایی خود را به نام Explorer.exe به ویندوز معرفی ‌کند و در پوشه نصبی خود فایلی با نام DLLX64.DLL را همراه ‌کند که وظیفه این فایل ثبت ورودی‌ها است. این بدافزار رمزگذاری شده پس از ورود این قابلیت را برای خود ایجاد می‌کند که پس از نصب به راحتی بتواند در هر زمان که نیاز باشد فایل‌های خود را به روزرسانی کند، پانکی همچنین قابلیت دریافت خودکار ابزارهای مخرب و اضافی را دارد.

شرکت امنیتی TrustWave معتقد است، با استفاده از نرم‌افزاری که تولید کرده است قادر به رمزگشایی پانکی هست و می‌تواند ترافیک داده‌ها را در زمان فعالیت پانکی رصد کرده و به صاحب پایانه گزارش دهد و این روش موجب شناسایی این بدافزار بر روی پایانه‌ فروش می‌شود.

لازم به ذکر است بسیاری از ضررهایی که به افراد در طول این سه سال اخیر واردشده است از طریق حملات به حافظه رم سامانه‌های فروش و سوءاستفاده از این اطلاعات بوده است و در سال جاری برزیل با بیش از یک‌صد حمله مشابه در صدر کشورهایی بوده است که توسط این نوع حملات و بدافزار‌ها موردتهاجم قرارگرفته است.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.