about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی در واکنش به انتشار فیلمی مبنی بر وجود GPS در گذرنامه‌ها گفت: گذرنامه‌های صادر شده در ایران مثل ۹۰ درصد کشورهای دنیا الکترونیکی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر وجود GPS در گذرنامه‌ها و واکنش‌های پیرامون آن، ما را بر آن داشت تا صحت و سقم موضوع را از اداره گذرنامه و مهاجرت نیروی انتظامی جویا شویم.

سرهنگ مجید صمدی رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی در خصوص وجود GPS در گذرنامه‌ها اظهار داشت:‌ اعلام مطلبی مبنی بر اینکه GPS در گذرنامه‌ها نصب شده است، موضوعی غیرتخصصی و خنده‌دار است.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی تصریح کرد: ایران همانند ۹۰ درصد کشورهای دنیا گذرنامه‌اش الکترونیکی است و براین اساس تراشه‌ای الکترونیکی در آن نصب شده است.

سرهنگ صمدی ادامه داد: در روی جلد گذرنامه نیز علامتی شبیه دوربین حک شده است که به صورت شفاف اعلام می‌کند که گذرنامه الکترونیکی است.

وی با اعلام عضویت جمهوری اسلامی ایران در PKD که مرکز آن در کانادا است، خاطرنشان کرد: بر این اساس گذرنامه‌های صادر شده در جمهوری اسلامی ایران، الکترونیکی بوده که نشانه‌ای ازاستاندارد بودن این گذرنامه‌ها در مجامع بین‌المللی است.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.