about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ویکی‌لیکس و 5 بدافزار سازمان سیا

ویکی‌لیکس اسنادی منتشر کرد که نشان می‌دهد سازمان سیا چگونه از 5 بدافزار مختلف جهت نفوذ و جاسوسی استفاده کرده است.

 

به گزارش کار گروه امنیت سایبربان؛ ویکی‌لیکس اسنادی منتشر کرد که متعلق به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا است و در آن‌ها نشان می‌دهد چگونه سازمان سیا با استفاده از پنج بدافزار مختلف اقدام به هک و نفوذ به سیستم قربانیان می‌نماید.
این پنج بدافزار به نام‌های: (HammerLoss،  Regin ،  HTTPBrowser ، NfLog ، Gamker) هستند.
همچنین در این اسناد آمده است که سازمان سیا برای نفوذ و جاسوسی‌های خود از تکنولوژی (Raytheon Blackbird) استفاده کرده است. تکنولوژی Raytheon این امکان را فراهم می‌آورد تا بتوان از راه دور به سیستم قربانیان نفوذ کرد.
تکنولوژی Raytheon Blackbird Technologies به‌صورت مخفف (RDB) نامیده می‌شود. این تکنولوژی در سال 2014توسط شرکت ریتون ارائه شد. طبق اعلام شرکت ریتون این تکنولوژی برای توسعه قابلیت‌های عملیات ویژه در تاکتیک‌های جمع‌آوری اطلاعات است. ازاین‌رو (RDB) با نظارت و شناسایی‌های تاکتیکی بر روی سیستم‌عامل‌ها و ارتباطات شبکه در سراسر جهان اقدام به برقراری ارتباط امن و امنیت سایبری می‌نماید.
اسناد منتشرشده مبین این واقعیت است که سازمان سیا توانایی بالایی در نفوذ و جاسوسی دارد. اطلاعات به‌دست‌آمده حاکی از آن است که سازمان سیا برای نفوذهای خود از ابزارهای مختلفی استفاده می‌کرده است که این ابزار درمجموع پنج بدافزار بوده‌اند.
طبق اعلام ویکی‌لیکس، شرکت ریتون مسئولیت اقدامات خود را نپذیرفته و گفته این همکاری با سازمان سیا فقط برای تجزیه‌وتحلیل حملات سایبری جهت گسترش توانایی‌های تیم تحقیق و توسعه سازمان سیا در رویارویی با بدافزارها صورت گرفته است.
طبق اسناد ریتون سازمان سیا در بازه زمانی سال‌های 2014 و 2015 از بدافزارهای مختلفی استفاده کرده است. در این فایل‌های اطلاعاتی درباره ابزار استفاده‌شده توسط (Hacking Team) و چگونگی عملکرد بدافزار (HammerLoss) که از روسیه با استفاده از شبکه اجتماعی توییتر منتشرشده، درز کرده است.
همچنین آمده است که چگونه یک گروه چینی به نام (Emissary Panda) بدافزار دسترسی (HTTPBrowser) را طراحی کرده و در ادامه آمده که گروه (Samurai Panda) با ایده گرفتن از (Hacking Team) ابزار (NfLog) را طراحی‌شده است.
مطالب ویکی‌لیکس، براساس مفهوم و ارزیابی حملات نرم‌افزارهای مخرب و با استناد به گزارش محققان امنیت سایبری منتشرشده است.
هنوز اطلاعات بیشتری دراین‌باره در اختیار نبوده و مشخص نیست این پنج بدافزار برای حمله به کدام کشورها استفاده‌شده است.
تابه‌حال چند مورد از ابزارهای جاسوسی سازمان توسط ویکی‌لیکس شناسایی و اعلام‌شده است اما سازمان سیا هیچ واکنشی دراین‌باره نشان نداده است.
در مواردی ابزار جاسوسی سازمان سیا در اینترنت و دارک وب منتشرشده و این موضوع خود زمینه حملات هکری جدید را فراهم آورده است که این موضوع بسیار نگران‌کننده است.

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/04/12 - 19:48- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در زمینه بهبود عملکرد و رفاه کارکنان

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای بهبود نحوه سنجش و پشتیبانی سازمان‌ها از عملکرد و رفاه کارکنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تعدیل
1404/04/12 - 19:20- سایرفناوری ها

تعدیل نیرو در شرکت مایکروسافت

مایکروسافت در بحبوحه سرمایه‌گذاری‌های سنگین در حوزه هوش مصنوعی، حدود ۴ درصد از مشاغل خود را تعدیل می‌کند.

نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.