about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تکذیب شایعه فیلتر اینستاگرام قبل از انتخابات ۱۴۰۰ گفت برنامه‌ای برای فیلترینگ این شبکه اجتماعی وجود ندارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اینکه آینده جهان و کشور ما به فضای مجازی وابسته است گفت بهتر است نامزدهای انتخاباتی در رابطه با برنامه‌های خود در خصوص این فضا به شکل مفصل گزارشی را ارائه دهند. وی افزود افرادی که قصد دارند مدیریت کشور را بر عهده بگیرند می‌بایست برای مدیریت اینرسی و توسعه پیش رو در رابطه با فناوری اطلاعات برنامه کاملی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه گفته‌های خود بیان کرد:

تهدیدهای این فضا با استفاده از فرصت‌ها دفع خواهد شد. همچنین مقابله با فضای مجازی کار آدم‌های عاقل نیست و اگر کسی به دنبال محدودیت این فضا است باید به اصول عقلانیت آن با تردید نگریست.

فیلتر اینستاگرام قبل از انتخابات ۱۴۰۰ صحت ندارد
آیا شایعاتی که اخیرا مبنی بر فیلترینگ اینستاگرام پیش از برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ منتشر شده صحت دارد یا خیر؟ آذری جهرمی در پاسخ به این سوال گفت تمام این شایعه‌ها کذب بوده و در حال حاضر برای فیلتر کردن اینستاگرام برنامه‌ای وجود ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.