about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، شرکت سازنده‌ی تجهیزات نظامی البیت سیستمز (Elbit Systems) که به‌عنوان شرکت بزرگ دفاعی رژیم صهیونیستی در زمینه‌ی تولید سیستم‌های الکترونیکی هواپیما و پهپاد شناخته‌شده است، قصد دارد بخشی از بازار تولیدات امنیت سایبری را به دست آورد. البیت سیستمز که به دنبال خرید شرکت‌های نوپا است، پیش‌بینی می‌کند که از این طریق بتواند به درآمدی حدود 35 میلیارد تا 40 میلیارد دلار مانند برخی از شرکت‌های بزرگ امنیت سایبر دست پیدا کند.
این نکته نیز شایان‌ذکر است که بعد از حملاتی که به برخی شرکت‌های تجاری مانند تارگت (Target) صورت گرفت، این نیاز به وجود آمد که شرکت‌های بزرگ نظامی باید از افراد غیرنظامی برای تجاری کردن فناوری‌های امنیت اطلاعات استفاده کنند؛ بنابراین این شرکت سازنده‌ی صنایع دفاعی سعی دارد تا با ورود به بازار تولید محصولات امنیت سایبر از افراد غیرنظامی در جهت بهبود امنیت سایبر رژیم صهیونیستی استفاده کند.
در مورد واحد سایبربیت (Cyberbit) لازم به ذکر است که دارای دو بخش است. یک بخش آن برای داده‌کاوی (data mining) برای سازمان‌های اطلاعاتی در دولت رژیم صهیونیستی و سازمان‌های انتظامی این رژیم است. بخش دیگر آن نیز ادعا دارد که این امکان را برای کشورها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری بزرگ فراهم می‌کند تا به تشخیص، مدیریت و مقابله با حملات سایبری بپردازند. همچنین سایبربیت در تلاش است تا موقعیت خود را در امنیت اطلاعات به سطح شرکت‌های بزرگ برساند.
علاوه بر این‌ها، چندی پیش نیز البیت با خرید بخش سایبری شرکت تجهیزات نظامی اسرائیلی نایس (NICE)، گامی برای تقویت سایبری اسرائیل برداشت.

 

تازه ترین ها
تشدید
1404/07/08 - 17:34- آسیا

تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های سایبری در فیلیپین

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین و مِتا با هدف تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و اطلاعات نادرست آنلاین در این کشور با یکدیگر مشارکت کردند.

توسعه
1404/07/08 - 17:20- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی برای جراحی مغز

محققان دانشگاه هاروارد یک ابزار هوش مصنوعی را برای جراحی مغز توسعه دادند.

ثبت
1404/07/08 - 16:53- اروپا

ثبت بیش از 160 حمله سایبری در سوئیس

سوئیس در 6 ماه گذشته بیش از ۱۶۰ حمله سایبری را ثبت کرده که شایع‌ترین آنها حملات منع سرویس توزیع شده هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.