about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

وب سایت دفاتر منطقه ای پلیس ملی فیلیپین هک شد

چهار وب سایت دفاتر منطقه ای پلیس ملی فیلیپین توسط هکر‌های فیلیپینی هک شد.

موسسه خبری سایبربان: چهار وب سایت دفاتر منطقه ای پلیس ملی فیلیپین توسط هکر‌های فیلیپینی هک شد. این اولین بار نیست که وب سایت دفاتر منطقه ای پلیس ملی فیلیپین توسط هکر‌های فیلیپینی هک می‌شود. در 22 ژانویه نیز چنین اتفاقی افتاد و این وب سایت‌ها مورد نفوذ قرار گرفتند.

دامنه وب سایت‌های دفاتر منطقه ای پلیس ملی فیلیپین شامل pnppro1.com و  ilocossurpnp.com  و www.pro3.pnp.gov.ph و pnplaunion.com می‌باشند. گزارش‌ها بیان می‌کنند که گروه هکری PH یا گروه Phantom Hackers این هک را انجام داده اند.

در تمام وب سایت‌های هک شده این پیغام خطاب به سرهنگ الازار ماتا مشاهده شده است: شما در حال انجام دادن یک اشتباه بزرگ هستید که این باید اصلاح شود، بازداشت تظاهرکنندگان و متهم کردن آنها به عنوان کسانی که در هک 40 وب سایت فیلیپینی دست داشته اند و تحت بررسی قرار دادن آنها کار اشتباهی است. این چنین رسوایی برای شما به عنوان یک پلیس قانونمند خوب نیست. آیا میشود همه را به گروه هکرهای ناشناس فیلیپین نسبت داد و آنها را به چیزی که نیستند متهم کرد؟

در 5 نوامبر، هکر‌های ناشناس حدود 40 وب سایت دولتی فیلیپین را هدف قرار داده و هک کردند. این حملات از نوع DDOS یا حملات انکار سرویس بوده و مقامات سایبری فیلیپین بیان کردند که در حال ردیابی هکرهایی که این حمله را انجام داده اند هستند.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.