about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد تحریم‌های سایبری اتحادیه اروپا علیه شهروندان این کشور بی‌پاسخ نخواهد ماند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات وزارت امور خارجه روسیه تحریم‌های اخیر اتحادیه اروپا علیه برخی شهروندان و سازمان‌های اطلاعاتی روسیه، چین و کره شمالی را تأسف‌آور توصیف کردند. 

در گزارش دپارتمان اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه روسیه آمده است:

تصمیم شورای اتحادیه اروپا در تاریخ 30 ژوئیه مبنی بر اعمال اقدامات محدودکننده یک‌طرفه علیه شماری از شهروندان و سازمان‌های روسیه و همچنین چین و کره شمالی، مایه حیرت و تأسف است. بار دیگر، همه‌چیز بدون اثبات و با بهانه‌های بی‌اساس دست داشتن در حوادث سایبری گذشته انجام‌شده است. انگیزه پنهان سیاسی این اقدام مشهود است.  

به گفته مقامات وزارت خارجه روسیه، تصمیم بروکسل ازنظر حقوقی منطق چندانی ندارد، چراکه شهروندان روسیه برای حوادثی که در سال 2018 یعنی یک سال پیش از مطرح‌شدن مکانیسم تحریم‌های سایبری رخ می‌دهند، تحریم می‌شوند و حقوقدان‌های اتحادیه اروپا این اصل را عمداً فراموش کرده‌اند که قانون عطف به ماسبق نشده و نسبت به ماقبل خود تأثیری ندارد.  

بنا برگزارش وزارت خارجه این کشور، در یک فضای دیجیتال پویا و درحال‌توسعه و فرامرزی، پیروی از راه‌حل‌های چندجانبه جمعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. تلاش‌های مشترک برای تدوین قوانین جامع، هنجارها و اصول رفتار مسئولانه کشورها در فضای اطلاعاتی موردنیاز است. روسیه مدت‌هاست که چنین رویکردی را پیشنهاد می‌کند. 

طبق گزارش دپارتمان اطلاعات، در راستای این رویکرد مسکو همچنین پیشنهاد کرده بود که اتحادیه اروپا گفتگوی تخصصی در حوزه مسائل اطلاعاتی نگران‌کننده برگزار کند یا از کانال‌های موجود و سازوکارهای سازمان ملل و سازمان امنیت و همکاری اروپا برای چنین گفتگویی استفاده کند؛ اما به‌جای این کار، بروکسل تصمیم گرفته از ابزار تحریم که یک سال پیش «بر روی کاغذ» آورده شده بود استفاده کند و آن را «توسعه امنیت بین‌الملل و ثبات در فضای سایبر» معرفی کند.

در ادامه این گزارش گفته‌شده است:

به‌این‌ترتیب، می‌توان نتیجه گرفت که در اتحادیه اروپا سیاست فشار و محدودیت‌های یک‌جانبه را به گفتگوی جدی که اختلافات را حل‌وفصل کرده و اعتماد متقابل را بیشتر می‌کند، ترجیح می‌دهند. چنین رویکردی جهان را به سمت « نظم مبتنی بر قوانین» سوق نمی‌دهد که شرکای ما در اتحادیه اروپا بسیار دوست دارند در مورد آن صحبت کنند و نقش اصلی سازمان ملل را فراموش می‌کنند، بلکه برعکس، چنین رویکردی به درگیری‌های سیاسی جدید و بی‌نظمی و هرج‌ومرج سایبری می‌انجامد. بار دیگر، ما از اتحادیه اروپا می‌خواهیم تلاش‌های بی‌ثمر خود برای اعمال فشار را کنار گذاشته و به اجرای موازین اصلی حقوق بین‌الملل و اروپا بازگشته و نه با حرف و بلکه واقعاً و در عمل به تدوین قوانین مؤثر برای جلوگیری از درگیری‌ها در فضای سایبری بپردازد. مسلماً اقدام غیردوستانه اتحادیه اروپا بدون پاسخ نخواهد ماند. در دیپلماسی همه‌چیز آیینه‌وار است.   

پیشتر اتحادیه اروپا برخی شهروندان و سازمان‌های اطلاعاتی روسیه، چین و کره شمالی را به اتهام دست داشتن در حملات سایبری تحریم کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.