about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

هک پمپ تزریق دارو

تجهیزات مختلفی از پمپ تزریق دارو به بیمار محصول شرکت Hospira دارای چندین آسیب‌پذیری است که باعث می‌شود تا هکرها کنترل کامل دستگاه را در دست بگیرند و جان بیمار در معرض خطر قرار گیرد.

آسیب‌پذیری‌های شناخته‌شده می‌تواند پمپ تزریق دارو را از کار انداخته و یا دستورهای هکر را پیاده‌سازی کند.

پمپ‌های تزریق دارای آی.پی پیش‌فرض کارخانه هستند که می‌تواند توسط هکرها به‌منظور خارج‌سازی کلیدهای رمزنگاری وایرلس مورداستفاده قرار گیرد. این کلیدها به‌صورت رمز نشده در دستگاه موجود هستند. البته رمز عبور WPA به‌صورت پیش‌فرض بر روی دستگاه هک شده است که بعید به نظر می‌رسد تغییر داده شود. کلیدهای رمزنگاری در مسیر /ram/mnt/jffs2/config ذخیره می‌شوند که از طریق ftp یا telnet قابل‌دسترسی هستند.

آسیب‌پذیری game-over در پمپ تزریق همان دسترسی محلی به آن است که به هکر اجازه می‌دهد تا کنترل کامل پمپ را در اختیار بگیرد.

یکی از این آسیب‌پذیری‌ها با کد CVE-2015-3459 شناخته می‌شود که مربوط به عدم  احراز هویت برای telnet است. بدین ترتیب هکر می‌تواند با دستگاه از طریق پورت 23 ارتباط در سطح root برقرار کند.

یکی دیگر از آسیب‌پذیری‌ها استفاده از رمز عبور پیش‌فرض است که به‌صورت هش شده در پایگاه داده دستگاه ذخیره‌شده است.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.