about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک نمایشگرهای شرکت دل

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در اجلاس دف کان (DEF CON) امسال، کارشناسان به بررسی امنیت نمایشگرهای ساخت شرکت دل (Dell) پرداختند. کارشناسان معتقدند که هکرها با استفاده از روش‌های پیچیده، قادر به هک نمایشگرهای ساخت این شرکت هستند. البته عده ای نیز مدعی هستند که این عملیات، بسیار دشوار است اما غیر ممکن نیست. در این میان سه محقق در قالب گروه بالن قرمز، با انجام آزمایش‌های خود روی نمایشگر U2410 شرکت دل پس از دو سال بررسی موفق به شناسایی ساختار داخلی این نمایشگر شدند. پس از ارائه این گزارش، محققان برای به اثبات رساندن فعالیت خود موفق به هک نمایشگر موجود در سالن شدند؛ و شروع به تغییر دادن پیکسل‌های قرارگرفته در تصویر کردند.
محققان در ادامه اعلام کردند که آسیب‌پذیری موجود فقط در نمایشگر شرکت دل شناسایی نشده است بلکه نمایشگرهای سامسونگ و HP نیز دارای این آسیب پذیری هستند. در حال حاضر این به‌عنوان یک هشدار بزرگ برای کاربران به شمار می‌رود اما باید به این نکته نیز توجه کرد که کاربرانی که از نمایشگرهای CRT قدیمی استفاده می‌کنند در برابر این‌گونه حملات ایمن هستند.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/09/25 - 17:13- آسیا

همکاری شرکت دِل و گروه ادارات برای تقویت تاب‌آوری سایبری در عربستان

شرکت دِل و گروه ادارات برای افزایش تاب‌آوری سایبری و راهکارهای ابری در عربستان سعودی با یکدیگر همکاری کردند.

تقویت
1404/09/25 - 16:37- آسیا

تقویت آمادگی سایبری در امارات با مشارکت مؤسسه SANS

مؤسسه «SANS» با شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی برای تقویت آمادگی سایبری ملی مشارکت کردند.

محدودیت‌ دسترسی نوجوانان به رسانه‌های اجتماعی در کره جنوبی

نامزد کره جنوبی برای ریاست کمیسیون رسانه‌ای، به دنبال اعمال محدودیت‌هایی برای نوجوانان در رسانه‌های اجتماعی است.