about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک خودروی برقی تسلا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ اگرچه شرکت خودروسازی تسلا برنامه‌های تشویقی را برای شناسایی حفره‌های امنیتی نرم‌افزارهای تولیدات خود اجرا می‌کند، اما این کار هم به شناسایی تمامی آسیب‌پذیری‌های آن‌ها منجر نمی‌شود.

محققان شرکت فناوری چینی Tencent با شناسایی تعدادی آسیب‌پذیری در خودروهای برقی تسلا توانستند از راه دور کنترل Tesla Model S را در دست بگیرند و سقف برقی خودرو، نمایشگر مرکزی داده‌ها، قفل‌های در و حتی ترمزهای آن را مدیریت کنند.

در جریان این حمله محققان به شبکه کنترل مرکزی این خودرو یا controller area network CAN  دسترسی پیدا کردند که برای تبادل داده میان رایانه‌های آن به کار می‌رود. این سطح از دسترسی می‌تواند امنیت سرنشینان خودروهای یادشده را به‌طورجدی به خطر بیندازد.

این اولین بار است که حمله به CAN با موفقیت انجام می‌شود و کنترل آن از راه دور ممکن می‌شود. محققان ویدئویی هم از جریان این حمله منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد آن‌ها توانسته‌اند در زمان پراک این خودرو و حرکت آن دست‌کاری‌های موردنظرشان را انجام دهند.

این ویدئو نشان می‌دهد که محققان در زمان پارک خودرو با استفاده از یک لپ‌تاپ توانسته‌اند سقف برقی خودروی تسلا را باز کنند، چراغ‌های فرمان را فعال کنند، صندلی راننده را دست‌کاری کنند، قفل خودرو را باز کنند و کنترل داشبورد را در دست بگیرند.

این محققان در آزمایش دوم خود برف‌پاک‌کن‌های این خودرو را فعال کردند و آینه‌های برقی اتومبیل مذکور را هم دست‌کاری نمودند. آن‌ها همچنین ترمز خودرو را هم در حین حرکت فعال کردند. شرکت تسلا در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده، اما محققان چینی می‌گویند اطلاعات مربوطه را برای تسلا ارسال کرده‌اند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.