about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

هند به دنبال امنیت سایبر تجارت دیجیتال

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ با توجه به رونق و گسترش تجارت و اقتصاد دیجیتال در کشور هند و آغاز پروژه‌ی دیجیتال هند این کشور سعی دارد با همکاری آمریکا برای برقراری امنیت سایبر این نوع از تجارت گام بردارد.
هدف پروژه‌ی دیجیتال هند تبدیل این کشور به قدرتمندترین کشور در حوزه‌ی دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان است. لازم به ذکر است که یکی از پشتیبانان این پروژه، وزارت خارجه‌ی هند است. این پروژه در مراحل گوناگونی اجرا خواهد شد و تا سال 2018 ادامه خواهد داشت. یکی از اصلی‌ترین اهداف پروژه، ایجاد زیرساخت‌های دیجیتال برای شهروندان و دولت است؛ بنابراین در سفری که نخست‌وزیر این کشور به سانفرانسیسکو در 26 و 27 سپتامبر خواهد داشت، با مقامات دره‌ی سیلیکون دیدار و در رابطه با امنیت سایبر اقتصاد و تجارت دیجیتال هند با این مقامات مشورت خواهد کرد. همچنین وی از آزمایشگاه‌های گوگل، برخی دانشگاه‌ها و شرکت‌های نوپای فناوری اطلاعات دیدار می‌کند.
یادآوری این نکته لازم است که هند خود را به‌عنوان قطب فناوری اطلاعات دنیا می‌داند و چندی پیش نیز دانشگاه بن‌گورین و تل‌آویو تصمیم گرفتند که در یکی از مؤسسات فناوری این کشور سرمایه‌گذاری کنند که این نشان می‌دهد که با کمک قدرت‌های سایبری قصد دارد خود را به هدفش که همان مطرح‌شدن به‌عنوان قدرتمندترین کشور در عرصه‌ی فناوری اطلاعات است، برساند.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.