about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

همکاری کره‌ی جنوبی با خاورمیانه

با توجه به گسترش شرکت‌های کره‌ای در خاورمیانه، وزارت علوم، وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و وزارت برنامه‌ریزی آینده (MISIP) در کره‌ی جنوبی جلسه‌ای را در سئول با سفیران امارات، کویت، قطر و عربستان برگزار کردند. نام این جلسه «امنیت سایبر کره و خاورمیانه» بود. این جلسه با محوریت برقراری امنیت سایبر در شرکت‌های کره‌ای واقع در کشورهای خاورمیانه برگزار شد. در نشست سئول، سفرای چهار کشور مذکور و نمایندگان وزارت برنامه‌ریزی آینده‌ی کره برای همکاری‌های امنیت سایبر موافقت کردند. به‌علاوه شرکت‌کنندگان تصمیم گرفتند که توافق جداگانه‌ای با هر کشور امضا کنند. همچنین نماینده‌ی وزارت برنامه‌ریزی آینده، سیاست‌های امنیت سایبر کره را بیان کرد و راه‌های مختلفی را برای مقابله با حملات سایبری شرح داد. گذشته از این‌ها، وی راه‌های ایجاد و بومی کردن روش‌های پاسخ به حملات سایبری را ارائه کرد که باید از طریق همکاری گروه پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای کره انجام گیرد.
وزارت برنامه‌ریزی کره قصد دارد که راه‌حل‌های مختلف امنیت اطلاعات را برای شرکت‌های کره‌ای در خاورمیانه فراهم کند. علاوه بر این‌ها، وزارتخانه‌ی مذکور می‌خواهد تا سال ۲۰۱۹ مبلغی حدود چهار میلیارد دلار برای افزایش امنیت اطلاعات در شرکت‌های خارج از کره اختصاص دهد، مانند شرکت‌هایی که در آمریکای لاتین، آفریقا و خاورمیانه وجود دارد.

 

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:51- هوش مصنوعي

حمله سایبری مرتبط با هوش مصنوعی به شرکت‌های پرتغالی

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط شرکت تخصصی بیمه هیسکاکس منتشر شد، تقریباً نیمی (۴۸ درصد) از شرکت‌های کوچک و متوسط پرتغالی طی یک سال گذشته هدف دست‌کم یک حمله سایبری مرتبط با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

تعلیق
1404/09/25 - 10:46- آمریکا

تعلیق قرارداد فناوری آمریکا با بریتانیا

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.